Seizoen 2: Bewust verwonderen

LuMens geeft podium aan concrete visies voor een wereld in eenheid en harmonie. In seizoen 2 proberen we vanuit eenheidsbesef naar de wereld om ons heen te kijken. We beschrijven met bewuste verwondering wat we waarnemen, waar het vandaan komt en hoe het ook zou kunnen.


De afleveringen van seizoen 2

Jacob Slavenburg

Lars Muhl

Jan Golembiewski

Els Thissen

Vera Helleman

Roosmarijn van Baarsen

Katie Janssen

Rupert Sheldrake

Robert Bridgeman en Cristine Pannebakker

Reinoud Eleveld

Henk Fransen

Tobias Faber, Dana Bruynesteyn, Pip Peters, Nout Bruynesteyn en Jill von Rotz

Gospel pastor Martin Klok

Willemijn Bessem

Willem Glaudemans

Jan Storms

Karen Hamaker-Zondag en Michael van Leeuwen

Ad Broere

De trailers (intro-filmpjes) zijn te downloaden via bovenstaande thumbnails. Dank je wel voor het meehelpen verspreiden van deze geluiden voor een bredere visie op de realiteit.


Bestel een Tijdboek: haal blauwdrukken voor een nieuwe wereld in huis

Tijdboek LuMens geeft een concreet alternatief voor de oude manier van samenleven. Het geeft daarmee antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Deze bundeling van inzichten en wijsheden is door vele handen geschreven vanuit verschillende invalshoeken. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Dit boek is daarmee een zeer waardevol document om in huis te hebben voor de jaren die gaan komen. Zie het als houvast, wegwijzer en gouden stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste een onderbouwd en doorvoeld vertrouwen in de toekomst te geven.

Doneer: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Jouw bijdrage is essentieel voor het verspreiden van het LuMens-geluid. Als je waardeert wat wij maken en wilt meehelpen dan kan dat op verschillende manieren. Je helpt ons enorm door zelf onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen, je kunt daarvoor ter ondersteuning de intro-filmpjes downloaden. We zijn echter ook zeer gebaat bij een financiële donatie, om bij te dragen aan de kwaliteit en verspreiding van LuMens. Ook daar kunnen we ondersteuning heel goed voor gebruiken. Wil je iets anders bijdragen, neem dan contact op met ons. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Podcast kanalen voor onderweg of tijdens het sporten

De podcasts zijn ook als mp3 te downloaden (klik rechtsboven in onderstaande player), te bekijken op YouTube en te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Podbean en Google Podcasts.

Praat mee op deze site

Bij de afleveringen hier op onze eigen site kunnen reacties achtergelaten worden. Zo kan er in onze eigen 'digitale huiskamer' een gesprek gevoerd worden rondom de verschillende thema's. Klik daarvoor door op één van bovenstaande afleveringen.

 

Help ons groeien door onze content zoals deze pagina via onderstaande knoppen te delen in je eigen netwerken. Veel dank daarvoor!