LuMens Talks & Music

LuMens geeft podium aan concrete visies voor een wereld in eenheid en harmonie. Tijdens live evenementen met publiek krijgen verschillende sprekers het podium die vervolgens hier online om de beurt worden uitgezonden.


Boekpresentatie editie 2: 'Waarnemen'

Zaterdag 27 mei 2023, 13:00 - 17:00, Op Hodenpijl te Schipluiden

 

 

LuMens Talk - Willem Glaudemans - Waarneming is een spiegel en geen feit (link)

 

LuMens Talk - Willemijn Bessem - Verslaving aan drama doorzien (link)


Boeklancering editie 2 'Waarnemen'

25 maart 2023, Mariakapel Coudewater te Rosmalen.

 

Voor de foto's, ga naar Editie 2.

LuMens Music: Anna Fernhout

Je bent allang genoeg

Anna Fernhout is zangeres, stembevrijder en nog veel meer. Ze runt in Amsterdam het Centrum voor Stembevrijding en heeft op Spotify meerdere hits staan.

LuMens Talk: Karen Hamaker-Zondag

Waarnemen zonder projecties

Drs. Karen Hamaker-Zondag is wetenschapper en onderzoeker. Al op haar zestiende studeerde zij sociale geografie en daarna volgden studies planologie, astrologie, Jungiaanse psychologie en parapsychologie. Karen schreef 36 boeken en geniet internationale bekendheid.

LuMens Talk: Maarten Oversier

Trauma doorzien brengt genezing

Maarten Oversier is een ervaren regressietherapeut – sinds 1996 deed hij al meer dan 15.000 sessies. In 2021 kwam zijn succesvolle boek ‘Bestaansrecht’ uit.

LuMens Talk: Sander Compagner

De keizer heeft geen kleren aan

Sander Compagner is oprichter en uitgever van De Andere Krant en tevens voorzitter en mede-oprichter van de Vereniging van Vrije Journalisten (VVJ).

LuMens Talk: Henk Fransen

De natuur als bijbel

Henk Fransen inspireert mensen om hun lichtfrequentie te verhogen en sterk te staan in de uitdagingen van deze tijd. Zie www.genezendvermogen.nl


Boeklancering editie 1 'Eenheid'

11 november 2021, Ede


Bestel een Tijdboek: haal blauwdrukken voor een nieuwe wereld in huis

Tijdboek LuMens geeft een concreet alternatief voor de oude manier van samenleven. Het geeft daarmee antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Deze bundeling van inzichten en wijsheden is door vele handen geschreven vanuit verschillende invalshoeken. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Dit boek is daarmee een zeer waardevol document om in huis te hebben voor de jaren die gaan komen. Zie het als houvast, wegwijzer en gouden stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste een onderbouwd en doorvoeld vertrouwen in de toekomst te geven.

Doneer: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Jouw bijdrage is essentieel voor het verspreiden van het LuMens-geluid. Als je waardeert wat wij maken en wilt meehelpen dan kan dat op verschillende manieren. Je helpt ons enorm door zelf onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen, je kunt daarvoor ter ondersteuning de intro-filmpjes downloaden. We zijn echter ook zeer gebaat bij een financiële donatie, om bij te dragen aan de kwaliteit en verspreiding van LuMens. Ook daar kunnen we ondersteuning heel goed voor gebruiken. Wil je iets anders bijdragen, neem dan contact op met ons. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Podcast kanalen voor onderweg of tijdens het sporten

De podcasts zijn ook als mp3 te downloaden (klik rechtsboven in onderstaande player), te bekijken op YouTube en te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Podbean en Google Podcasts.

Praat mee op deze site

Bij de afleveringen hier op onze eigen site kunnen reacties achtergelaten worden. Zo kan er in onze eigen 'digitale huiskamer' een gesprek gevoerd worden rondom de verschillende thema's. Klik daarvoor door op één van bovenstaande afleveringen.

 

Help ons groeien door onze content zoals deze pagina via onderstaande knoppen te delen in je eigen netwerken. Veel dank daarvoor!

 


Als je wilt reageren op een LuMens Talk kan dat hieronder:

Reactie plaatsen

Reacties

Ans
een jaar geleden

Hoe kan ik de Lumens talk met Maarten Oversier nog eens terugkijken/luisteren?
Ik zie dat de video nu op privé staat.
Deze video was voor mij zeer inspirerend en ik wilde hem aan een vriendin laten zien vanwege een bij haar zich voordoende soortgelijke situatie die Maarten omschreef, maar kan hem niet meer vinden. Ik hoor het graag!
Met een hartelijke groet, Ans Smolenaers.

Helen Kloosterman
een jaar geleden

Mooie beeldende talk van Henk Fransen. Henks duidelijke uitleg geeft mij stof tot nadenken.

Fijn dat deze korte talks van de boeklancering nog eens terug te kijken zijn. Altijd inspirerend!


Bewust waarnemen en verwonderen