De Tijdboeken

LuMens is een reeks visies voor een nieuwe wereld, een basis voor een nieuwe samenleving. Het hebben van een gezamenlijk fundament zorgt voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te verbinden en samen te werken. Parels van inzichten, wijsheden en inwijdingskennis zijn uit alle windrichtingen samengebracht in artikelen en interviews. Naar jou gebracht via onderstaande Tijdboeken.

We wensen je veel inspiratie en een bijzondere reis toe.

Gratis verzending, levertijd 1-2 werkdagenDe eerste editie van LuMens schetst een weergaloos toekomstbeeld waarin de mens als eenheid samenleeft. Dit Tijdboek laat zien dat het niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op steeds meer blakken in opbouw is en door steeds meer mensen gedragen wordt. Editie 1 laat zien hoe we op een avontuurlijk zielenpad vanuit het hart in die nieuwe wereld kunnen komen. Thema's als seksualiteit, onderwijs, ondernemen, economie, leiderschap, gezondheid, wetenschap, wonen, en persoonlijke groei krijgen volop de liefdevolle aandacht die ze verdienen. Het laat een geweldig alternatief zien voor alles wat de mens niet meer dient. Het is een natuurlijke, echte wereld in vrijheid, waarheid, eerlijkheid, gezondheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en liefde. Ja, dat zijn grote woorden, maar we laten zien dat ze te realiseren zijn, en hoe. Deze basis om een nieuwe wereld op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld - en wie weet komen we elkaar tegen.

PS: Ieder Tijdboek heeft een 24 karaats gouden stip gekregen, beschermd met een dun laklaagje. Deze gouden stip symboliseert de gouden band die alle lezers met elkaar op- en uitbouwen. De stip is als een zaadje van goud geplant op de eerste bladzijde van het boek, onderin de LuMens lichttablet.

Levertijd 1-2 werkdagen

EDITIE 1: EENHEID ALS KADO VERPAKT

Wil jij iemand een hart onder de riem steken en hoop geven? Of wil jij je (opnieuw) verbinden met een familielid, vriend of bijvoorbeeld een collega? Dan kan Tijdboek LuMens als kado een uitkomst bieden, om een universeel fundament te bieden voor een wereld gebaseerd op liefde, eerlijkheid, vrijheid, waarheid, eerlijkheid, gezondheid, en gelijkwaardigheid. Terug naar de basis die ons allen als mensen verbindt, in waarachtigheid, en vandaar weer verder. Niet tegen over elkaar staan, maar naast elkaar, de toekomst in.

De eerste editie van LuMens schetst een weergaloos toekomstbeeld waarin de mens als eenheid samenleeft. Dit Tijdboek laat zien dat het niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op zeer veel punten al in opbouw is en door steeds meer mensen gedragen wordt. Editie 1 laat zien hoe we op een avontuurlijk zielenpad vanuit het hart in die nieuwe wereld kunnen komen. Thema's als seksualiteit, onderwijs, ondernemen, economie, leiderschap, gezondheid, wetenschap, wonen, en persoonlijke groei krijgen volop de liefdevolle aandacht die ze verdienen. Het laat een geweldig alternatief zien voor alles wat de mens niet meer dient. Het is een natuurlijke, echte wereld in vrijheid, waarheid, eerlijkheid, gezondheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en liefde. Ja, dat zijn grote woorden, maar we laten zien dat ze te realiseren zijn, en hoe. Deze basis om een nieuwe wereld op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld - en wie weet komen we elkaar tegen.

PS: Ieder Tijdboek heeft een 24 karaats gouden stip gekregen, beschermd met een dun laklaagje. Deze gouden stip symboliseert de gouden band die alle lezers met elkaar op- en uitbouwen. De stip is als een zaadje van goud geplant op de eerste bladzijde van het boek, onderin de LuMens lichttablet.

Levertijd 1-2 werkdagen

 

Wil jij graag een hoopvol en bekrachtigend licht verspreiden in jouw omgeving? Dat kan door zelf Tijdboek LuMens onder de mensen te brengen, als een lichtbaken van de nieuwe wereld. Daar is dit 'vuurtorenpakket' voor in het leven geroepen, om steeds meer lichtpuntjes te laten schijnen.

De aanschafprijs in dit pakket van 8 boeken is 16 euro per boek; de adviesverkoopprijs is 32 euro (prijzen incl. 9% BTW).

Bij je bestelling krijg je automatisch een BTW-factuur voor jouw administratie, mocht je dat nodig hebben.

 

Levertijd 1-2 werkdagen