De Tijdboeken

Tijdboek LuMens geeft een concreet alternatief voor de oude manier van samenleven. Het geeft daarmee antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Deze boeken zijn daarmee waardevolle documenten om in huis te hebben voor de jaren die gaan komen. Zie het Tijdboek als houvast, wegwijzer en gouden stip op de horizon.

Als mooie aanvulling in ons boekenassortiment is Ontwijken of ontwaken opgenomen in onderstaand overzicht. Dit boek is een indrukwekkende verzameling van inzichten en achtergrondverhalen van mensen die zich bezield uitspreken in deze tijd.

We wensen je veel inspiratie en een bijzondere reis toe.

Levertijden: 1-2 werkdagenSale!

Tijdboek LuMens editie 1: Eenheid

€ 28,00 € 18,00
Sale!

Tijdboek LuMens editie 1: Eenheid

€ 28,00 € 18,00

Editie 1 laat zien hoe we een wereld van eenheid en harmonie kunnen op- en uitbouwen. Thema's als leiderschap, seksualiteit, levensbewustzijn, wonen, gezondheid, economie, ondernemen, onderwijs, wetenschap, en persoonlijke groei zijn uitgewerkt in 32 artikelen en een slotgedicht. Het ontstijgt dualiteit en laat een natuurlijke, echte wereld zien. Een wereld in vrijheid, waarheid, eerlijkheid, gezondheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en liefde. Ja, dat zijn grote woorden, maar het boek laat concreet zien dat het te realiseren is, en hoe. Het boek is daarmee een waardevol document om in huis te hebben voor nu en de periode die voor ons ligt. De eerste editie laat zien dat 'de nieuwe wereld' niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op steeds meer vlakken al in opbouw is en door steeds meer mensen uitgedragen wordt. Dit waarachtige en liefdevolle fundament om een nieuwe samenleving op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld.

 

Schrijvers en geïnterviewden

Editie 1 bevat bijdragen van Bob de Wit, Jan Geurtz, Tijn Touber, Geert Kimpen, Sanne Burger, Ad Broere, Sander Funneman, Aluna Omnium, Jeff Hoeyberghs, Joel aan 't Goor, Dieke Dee, Leonie Perz, Lilian Roozenboom, Suzanne Grieger, Jeroen Arents, Anthony Migchels, Nikos Frangiskatos, Tabitha Zijlstra, Bo Baden, Marcel Messing, Ferdinand van der Neut en anderen.

 

Gouden stip

Ieder Tijdboek heeft een met de hand gezette echte 24 karaats gouden stip, beschermd met een dun laklaagje. Deze gouden stip vind je aan de binnenkant van de kaft onderin het kunstwerk, en symboliseert de ont-dekking van een gouden band tussen ons allen.

 

Korting nodig?

LuMens is afhankelijk van boekverkopen en donaties, maar we vinden het ook fijn om toegankelijk te zijn voor mensen die minder te besteden hebben. De boodschappen zijn voor iedereen. Dus, ben je bijvoorbeeld student of zit je erg krap bij kas maar wil je wel heel graag het boek in huis hebben, vul dan als kortingscode EENHEID8 in voor 8 euro tegemoetkoming. Mocht je ons werk willen steunen dan zijn wij heel blij met een donatie. Zo kunnen we elkaar ondersteunen. Hartelijk dank.

 

Bekijk editie 1: Eenheid

VOORBESTELLING

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 28,00
VOORBESTELLING
VOORBESTELLING

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 28,00

Levering 28 maart 2023.

 

Welkom bij de tweede editie van Tijdboek LuMens, waarin we een reis maken van ‘aannemen’ naar ‘waarnemen’. Wat je altijd voor waar hebt aangenomen blijkt steeds meer te haperen. Onwaarheden komen aan het licht en aannames kloppen niet meer. Maar wat is dan wel ‘waar’? Hoe onderscheid je waarheid van illusie? Hoe diep gaan die illusies? Wat beïnvloedt, vormt, of vervormt jouw perceptie?

 

We hebben een aantal inspirerende auteurs gevraagd hun licht te laten schijnen op dit thema. Je wordt door hun verhalen uitgenodigd je eigen onderzoek te doen naar wat waar is, en om diepgaand zelfonderzoek te doen naar hoe je precies zelf waarneemt. Dat biedt ons een prachtig ander kompas om door het leven te kunnen navigeren naar een wereld in eenheid.

 

We wensen je veel leesplezier en wagenwijd open ogen in deze steeds verder ontluikende wereld.

 

Met bijdragen van onder meer:

Henk Fransen, Willem Glaudemans, Willemijn Bessem, Jan Vingerhoets, Sander Compagner, Janneke Monshouwer, Ard Pisa, Maarten Oversier, Sanne Burger, Karen Hamaker-Zondag.

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor meer informatie over de boeklancering op 25 maart 2023.

 
Nieuw

Ontwijken of Ontwaken

€ 24,95
Nieuw

Ontwijken of Ontwaken

€ 24,95

Velen herkennen zich niet meer in de berichtgeving van overheid en media, of betwijfelen of ze wel de gehele waarheid te horen krijgen. En, waar is de discussie gebleven? Waarom wordt er door mainstream media en in de sociale media grootschalige censuur gepleegd? Het lijkt wel of er nog maar één waarheid mag bestaan, namelijk die van de overheid. Hebben we dan nog wel een democratie? Dit boek is geschreven voor en door mensen die niet willen wegkijken, maar die de realiteit onder ogen durven te zien. Die bereid zijn de confrontatie met een onverwachts onzekere toekomst aan te gaan en die hun eigen zoektocht naar de waarheid zijn gestart. Een zoektocht die we hier aanduiden met ontwaken. De samenstellers van dit boek vroegen aan een groep kritische en mondige mensen uit Nederland en Vlaanderen hun persoonlijke verhaal op schrift te stellen over wanneer en waardoor hun bewustzijn over de werkelijkheid veranderde en wat dat voor consequenties voor hun leven heeft gehad. Bij sommigen gebeurde dit al jaren geleden, anderen ontwaakten tijdens de zogenaamde coronacrisis.

 

Met bijdragen van:

Roy Martina, Bryan Roy, Geert Kimpen, Michaéla Schippers, Maarten Oversier, Peter Toonen, Robert Bridgeman, Brecht Arnaert, Käthie Schene, Mordechaï Krispijn, Ceylin de Jong, Pieter Stuurman, Frank Stadermann, Ella Ster, Liesbeth Becu, Willem Frederik Erné, Angelo Meijers, Almo Caloe, Ferdinand van der Neut, Tanni Koens, Harriet Algra, Esther Landa, Karel Besseling, Berber Pieksma, Frits Bus, Maria Groot, Elise van Keulen, Arie Elgersma, Carolina Schomper, Corry van der Schouw, Wytske van Hoven.

 

PS: Dit boek is een recente uitbreiding van onze boekenfamilie. Wij zien het als een indrukwekkende verzameling van inzichten en achtergrondverhalen van mensen die zich bezield uitspreken in deze tijd. Ook dit boek zien wij als toekomstig collectors item, nu al een museumstuk te noemen. Vandaar dat wij bij uitzondering dit boek toevoegen aan ons assortiment.

Donatie

€ 8,00

Donatie

€ 8,00

Vind je het waardevol wat wij doen en wil je dat wij met meer content, nog meer mensen gaan bereiken? Dan help je ons heel erg met een financiële bijdrage. Hiermee kunnen wij doorgaan en verder uitbouwen. LuMens draait nu nog voornamelijk op vrijwilligers en de kosten zijn groter dan wat er binnenkomt. Dat hopen we om te keren en stabiel te kunnen gaan groeien. Om los te komen van het oude en verder te werken aan het nieuwe, zijn alle kleine beetjes meer dan welkom. Alvast dank voor jouw steun en vertrouwen. Het bekrachtigt en bevestigt ons om door te gaan op de ingeslagen weg.

 

Doneer (maandelijks) een eigen bedrag

Je kunt een eigen bedrag overmaken via de 'Doneer' pagina, klik op het tabje rechtsboven in beeld.

 

Hartelijk dank voor jouw stem in het geluid van LuMens.