De Tijdboeken

Tijdboek LuMens is een bundeling van visies om een nieuwe manier van leven te inspireren. Afgeven op het oude is eenvoudig, maar 'Hoe dan wel?' is vervolgens een veelgehoorde vraag. En daar zijn wij mee aan de slag gegaan.

De artikelen zijn geschreven door en voor mensen die werken aan een nieuwe richting, vanuit menselijkheid en bezieling. De ene schrijver deelt haar levenswerk, de ander een recent visioen. Tezamen vormen ze een nieuw fundament om op te bouwen, geworteld in oude wijsheden en bevlogen van frisse inzichten. Daarom zijn deze boeken waardevolle documenten om in huis te hebben voor nu én de jaren die gaan komen. Je kunt het zien als houvast, wegwijzer en gouden stip op de horizon. Ontdek welke schrijvers je al kent, het is een beweging die steeds verder groeit en verspreid...

Als mooie aanvulling in ons boekenassortiment is Ontwijken of ontwaken opgenomen in onderstaand overzicht. Dit boek is een indrukwekkende verzameling van inzichten en achtergrondverhalen van mensen die zich bezield uitspreken in deze tijd.

We wensen je veel inspiratie en een bijzondere reis toe.

Levertijden: 1-2 werkdagen

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen, neem daarvoor even contact op.Help mee aan de boekenreeks

Tijdboek LuMens beoogt een nieuw basisdocument ter wereld te brengen, voor en door het collectief. Het project behelst een serie van vijf boeken, als co-creatie van mensen die al aan een inclusieve nieuwe weg timmeren. Na Editie 1 als wegwijzer van verdeeldheid naar Eenheid, en Editie 2 waarin de lezer een reis van aannemen naar Waarnemen maakt, liggen er nog een paar uitnodigingen te wachten om met dit project tot een dekkend fundament te komen. Hiervoor zoeken wij schrijvers die een bijdrage kunnen leveren aan de volgende boeken:

Editie 3: Hoe gaan we van dwingend naar dienend Leiderschap, voor een wereld in autonomie en vrijheid?

Editie 4: Hoe gaan we van binden naar Verbinden, voor een wereld in harmonie en saamhorigheid?

Editie 5: Hoe gaan we van destructief naar constructief Creëren, voor een Glorieuze wereld die floreert in ongekende bloei?

 

Ben jij, of ken jij een schrijver, leraar, meester of zelfs een profeet die niet kan of mag ontbreken in de LuMens reeks bij bovenstaande thema's van Leiderschap, Verbinden, en Creëren? Laat het ons dan weten via het Contactformulier. We kijken er naar uit om de meest diepe inzichten en wijsheden op een rijtje te zetten, te redigeren en te bundelen in toegankelijke vorm.


Sale!

Tijdboek LuMens editie 1: Eenheid

€ 28,00 € 18,00
Sale!

Tijdboek LuMens editie 1: Eenheid

€ 28,00 € 18,00

Editie 1 laat zien hoe we een wereld van eenheid en harmonie kunnen op- en uitbouwen. Thema's als leiderschap, seksualiteit, levensbewustzijn, wonen, gezondheid, economie, ondernemen, onderwijs, wetenschap, en persoonlijke groei zijn uitgewerkt in 32 artikelen en een slotgedicht. Het ontstijgt dualiteit en laat een natuurlijke, echte wereld zien. Een wereld in vrijheid, waarheid, eerlijkheid, gezondheid, gelijkwaardigheid, rechtvaardigheid en liefde. Ja, dat zijn grote woorden, maar het boek laat concreet zien dat het te realiseren is, en hoe. Het boek is daarmee een waardevol document om in huis te hebben voor nu en de periode die voor ons ligt. De eerste editie laat zien dat 'de nieuwe wereld' niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op steeds meer vlakken al in opbouw is en door steeds meer mensen uitgedragen wordt. Dit waarachtige en liefdevolle fundament om een nieuwe samenleving op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld.

 

Schrijvers en geïnterviewden

Editie 1 bevat bijdragen van Bob de Wit, Jan Geurtz, Tijn Touber, Geert Kimpen, Sanne Burger, Ad Broere, Sander Funneman, Aluna Omnium, Jeff Hoeyberghs, Joel aan 't Goor, Dieke Dee, Leonie Perz, Lilian Roozenboom, Suzanne Grieger, Jeroen Arents, Anthony Migchels, Nikos Frangiskatos, Tabitha Zijlstra, Bo Baden, Marcel Messing, Ferdinand van der Neut en anderen.

 

Korting nodig?

LuMens is afhankelijk van boekverkopen en donaties, maar we vinden het ook fijn om toegankelijk te zijn voor mensen die minder te besteden hebben. De boodschappen zijn voor iedereen. Dus, ben je bijvoorbeeld student of zit je erg krap bij kas maar wil je wel heel graag het boek in huis hebben, vul dan als kortingscode EENHEID8 in voor 8 euro tegemoetkoming. Mocht je ons werk willen steunen dan zijn wij heel blij met een donatie. Zo kunnen we elkaar ondersteunen. Hartelijk dank.

 

Bekijk editie 1: Eenheid

 

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen en Crypto's, neem daarvoor even contact op.

 
VOORBESTELLING

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 28,00
VOORBESTELLING

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 28,00

Levering 28 maart 2023.

 

Welkom bij de tweede editie van Tijdboek LuMens, waarin we een reis maken van ‘aannemen’ naar ‘waarnemen’. Wat je altijd voor waar hebt aangenomen blijkt steeds meer te haperen. Onwaarheden komen aan het licht en aannames kloppen niet meer. Maar wat is dan wel ‘waar’? Hoe onderscheid je waarheid van illusie? Hoe diep gaan die illusies? Wat beïnvloedt, vormt, of vervormt jouw perceptie?

 

We hebben een aantal inspirerende auteurs gevraagd hun licht te laten schijnen op dit thema. Je wordt door hun verhalen uitgenodigd je eigen onderzoek te doen naar wat waar is, en om diepgaand zelfonderzoek te doen naar hoe je precies zelf waarneemt. Dat biedt ons een prachtig ander kompas om door het leven te kunnen navigeren naar een wereld in eenheid.

 

We wensen je veel leesplezier en wagenwijd open ogen in deze steeds verder ontluikende wereld.

 

Met bijdragen van onder meer:

Henk Fransen, Willem Glaudemans, Willemijn Bessem, Jan Vingerhoets, Sander Compagner, Janneke Monshouwer, Ard Pisa, Maarten Oversier, Sanne Burger, Karen Hamaker-Zondag.

 

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen en Crypto's, neem daarvoor even contact op.

 
Nieuw

Ontwijken of Ontwaken

€ 24,95
Nieuw

Ontwijken of Ontwaken

€ 24,95

Velen herkennen zich niet meer in de berichtgeving van overheid en media, of betwijfelen of ze wel de gehele waarheid te horen krijgen. En, waar is de discussie gebleven? Waarom wordt er door mainstream media en in de sociale media grootschalige censuur gepleegd? Het lijkt wel of er nog maar één waarheid mag bestaan, namelijk die van de overheid. Hebben we dan nog wel een democratie? Dit boek is geschreven voor en door mensen die niet willen wegkijken, maar die de realiteit onder ogen durven te zien. Die bereid zijn de confrontatie met een onverwachts onzekere toekomst aan te gaan en die hun eigen zoektocht naar de waarheid zijn gestart. Een zoektocht die we hier aanduiden met ontwaken. De samenstellers van dit boek vroegen aan een groep kritische en mondige mensen uit Nederland en Vlaanderen hun persoonlijke verhaal op schrift te stellen over wanneer en waardoor hun bewustzijn over de werkelijkheid veranderde en wat dat voor consequenties voor hun leven heeft gehad. Bij sommigen gebeurde dit al jaren geleden, anderen ontwaakten tijdens de zogenaamde coronacrisis.

 

Met bijdragen van:

Roy Martina, Bryan Roy, Geert Kimpen, Michaéla Schippers, Maarten Oversier, Peter Toonen, Robert Bridgeman, Brecht Arnaert, Käthie Schene, Mordechaï Krispijn, Ceylin de Jong, Pieter Stuurman, Frank Stadermann, Ella Ster, Liesbeth Becu, Willem Frederik Erné, Angelo Meijers, Almo Caloe, Ferdinand van der Neut, Tanni Koens, Harriet Algra, Esther Landa, Karel Besseling, Berber Pieksma, Frits Bus, Maria Groot, Elise van Keulen, Arie Elgersma, Carolina Schomper, Corry van der Schouw, Wytske van Hoven.

 

PS: Dit boek is een recente uitbreiding van onze boekenfamilie. Wij zien het als een indrukwekkende verzameling van inzichten en achtergrondverhalen van mensen die zich bezield uitspreken in deze tijd. Ook dit boek zien wij als toekomstig collectors item, nu al een museumstuk te noemen. Vandaar dat wij bij uitzondering dit boek toevoegen aan ons assortiment.

 

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen en Crypto's, neem daarvoor even contact op.

Extra vergoeding

€ 8,00

Extra vergoeding

€ 8,00

Wanneer je het waardevol vindt wat wij maken, zoals de gratis podcast, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Met jouw financiële bijdrage -hoe klein dan ook- draag je bij aan het bestaan van LuMens. En kunnen we verder met content maken van steeds betere kwaliteit voor een steeds groter publiek. Onze dank is groot, ook voor jouw vertrouwen en (h)erkenning.

 

Geef (maandelijks) een eigen bedrag

Je kunt een eigen bedrag overmaken via de 'Geef een vergoeding' pagina.

 

Hartelijk dank voor jouw bekrachtiging van het LuMens-geluid.

LuMens - bewust waarnemen en verwonderen