De Floreer Spiraal als kapstok

LuMens hanteert de Floreer Spiraal als kapstok voor haar activiteiten.

Wij hechten er grote waarde aan dat als wij ons uitspreken over iets, dat dan nooit de context uit oog verloren wordt waarbinnen wij ons begeven. In onze ogen is de Floreer Spiraal daar een uitermate treffend en dekkend instrument voor.

Alles wat wij doen en laten dient ter heelwording en harmonisering van het gehele leven, zonder iets of iemand buiten te sluiten of te veroordelen. Onze bijdrage gaat hierbij in het bijzonder uit naar FSL0 en FSL1, welke staan voor de Goddelijke Basis van het leven en Eerlijke Zelfreflectie.

 

Gebruik

LuMens sluit sinds mei 2024 iedere nieuwsbrief, podcast en podcast-blog af met een verwijzing naar de Floreer Spiraal volgens onderstaande formulering. Hiermee maken wij kenbaar wat onze overkoepelende intentie is met al onze uitingen.

 

Oproep

Hieronder vindt u een uitwerking van de Floreer Spiraal. Mocht u dit overzicht ook op uw eigen site willen plaatsen om een dekkende context en overkoepelende intentie van uw werk kenbaar te maken, of wilt u de voor u relevante initiatieven/bedrijven verzoeken om dit ook te doen, dan kunt u zelf onderstaande downloadknop gebruiken om vervolgens de Floreer Spiraal met beknopte uitwerking naar de desbetreffende webbeheerder of klantenservice door te sturen.

Meer weten?

Zie deze uitwerking, bestel het Floreer pocketboekje of bekijk deze video-podcast.
De Floreer Spiraal LagenLuMens - bewust waarnemen en verwonderen