LuMens #3.05 Ferdinand van der Neut, oprichter LuMens en ontwikkelaar Floreer Spiraal

Podcast seizoen 3, aflevering 5 (S03E05)


De Floreer Spiraal

In deze vijfde aflevering van seizoen 3 is het Ferdinand zelf die bevraagd wordt. En wel door Henk Fransen, bekend van Genezend Vermogen en meerdere podcasts. Henk bevraagd Ferdinand over de Floreer Spiraal en gaat tot de essentie van de werkende kracht ervan. De Floreer Spiraal is een ingeving bij Ferdinand als methode om te groeien als mens en samenleving. 'Dat dit er niet al was!' De Spiraal werkt inderdaad verbluffend eenvoudig, logisch en verhelderend. Je kunt er je eigen ultieme leraar mee worden. Je leert lagen dieper te kijken naar jezelf. Zo kun je stoppen met rondjes lopen en symptomen bestrijden, en juist fundamenten gaan bouwen voor de grootsheid van jouw leven. Op het Floreer Bootcamp worden met meerdere workshops de belangrijkste elementen van de Floreer Spiraal geoefend. Bij deze ben jij ook uitgenodigd om er bij te zijn.

 

Lees hieronder verder of bekijk direct de podcast:


De aflevering

Donderdag 4 april 2024, 20:00

 

Waardeer je deze podcast en wil je meehelpen deze boodschappen verder de wereld in te brengen? Dat kan door bijvoorbeeld de trailer te downloaden en te delen met jouw eigen netwerk:

LuMens S03E05 Ferdinand van der Neut en Henk Fransen Trailer
60 downloads

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.

Je kunt ook deze webpagina in je netwerken delen:

Tot slot: Wat zijn jouw gedachten en gevoelens bij dit gesprek? Onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten, we horen graag jouw ervaring.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen en ander relevant nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol ingeschreven!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en zorg dat we elkaar kunnen bereiken


Waarde en waardering

Als je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Geef je dankbetuiging of waardeuitwisseling:


Of stel een overboeking in (eenmalig of periodiek) naar:

Tijdboek LuMens

NL58 BUNQ 2059 7083 70


Onderstaand formulier kan gebruikt worden voor donaties met PayPal en credit card via een tussenplatform (Donorbox):Vervolg:

 

Zo werkt de Floreer Spiraal
De Floreer Spiraal geeft een heldere, gelaagde opbouw van het gehele leven. Iedere laag staat op de voorgaande laag. Gaten in de ene laag resulteren automatisch in structurele problemen op de volgende laag. En andersom geldt het net zo: heling op de ene laag resulteert in groei op de volgende.

Met de Floreer Spiraal leer je jouw volledige levenssituatie te doorzien, blokkades op te lossen en steeds meer bevrijd te raken van beperkende patronen.


De Floreer Spiraal Lagen (FSL's)

FSL0 – De Goddelijke Basis van het bestaan
FSL1 – Eerlijke Zelfreflectie, écht eerlijk
FSL2 – Eerlijke Communicatie, met wie dan ook
FSL3 – Verbonden Intimiteit; heilige seksualiteit en vertrouwd broeder- en zusterschap
FSL4 – Dienend Leiderschap en vertrouwd volgerschap
FSL5 – Bezielde Co-creatie van alles wat we om ons heen waarnemen

 

LuMens gebruikt de Floreer Spiraal als kapstok voor al haar activiteiten, zoals podcasts, boeken en events. Scroll verder om meer te lezen.

Een groeiende fundering voor jouw en ieders grootsheid

Grootsheid vraagt om een sterk fundament. Met de Floreer Spiraal versterk je continu jouw basis en kun jij gaan floreren als nooit tevoren. Je wordt een win-win-winnaar (de ander wint, jij wint, en het geheel wint). Je gaat het leven steeds meer als fantastisch en vruchtbaar spel ervaren. Zo ontwikkel jij jezelf richting ultiem persoonlijk leider- en meesterschap.

 

Onze intentie met de Floreer Spiraal is om richting een tribe/beweging/cultuur te kunnen groeien waarin er geen symptomen meer bestreden worden maar waar fundamenten gebouwd worden. Dat 'narigheid' niet bestreden en veroordeelt hoeft te worden maar als wegwijzer gezien wordt naar gaten in de basis waaruit het ontstaan is. Zo ontstaat er een steeds krachtigere en bredere fundering voor een volledig florerend leven.


Bestel een Tijdboek: haal visies voor een goddelijk leven in huis

Tijdboek LuMens is een bundeling aanvullende visies voor een nieuwe manier van leven, geschreven door bekende en gepassioneerde pioniers. De boeken geven een positief antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Deze boeken zijn daarmee waardevolle documenten om in huis te hebben voor nu én de jaren die gaan komen. Ze worden gezien als houvast, wegwijzer en (gouden) stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste (nog meer) zin en vertrouwen in het leven te geven.

Geef een vergoeding: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Wanneer je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Al is het maar een euro per maand, het geeft ons een fundament om op door te gaan. Je helpt ons ook enorm door onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

Baukelien
een maand geleden

Wat een helder, eerlijk en bezield verhaal. De wereld heeft meer van dit soort stevige mannen nodig. xx


LuMens onderschrijft de RPG's van Agenda 2029

LuMens is aangesloten bij de VVJ

LuMens - podcast seizoen 3: Het verschijnende pad