The Divine Romance Experience

Door Ishtara Araminta


Rating: 3.3333333333333 sterren
12 stemmen

Levering: 1-2 werkdagen

Uitvoering: 404 pagina's hardcover

Nederlandstalig.

 

Zie reacties onderaan deze pagina.

 

Uitvergrotingen back en front cover:

Klik op afbeelding om uit te vergroten

Over het boek 'The Divine Romance Experience'

Bij hoge uitzondering hebben wij dit zeer unieke boek opgenomen op onze website. We schrijven dit boek zeer hoog aan; de inhoud raakt ons diep in onze kern. In onze ogen is dit boek van een nieuwe categorie, momenteel een categorie op zichzelf. Een pure overdracht van hoe een goddelijke leven te leiden is, zonder voorwaarden, voor alles en iedereen. Het klinkt misschien als een te mooi sprookje, te mooi om waar te zijn, maar dit gaat over niks minder dan onze goddelijke essentie, over wie wij als mensen werkelijk zijn.

 

Bekijk de podcast met de auteur Ishtara Araminta

 

Van de auteur:

Als je verlangt naar, hoopt op en prayers doet voor kracht, vertrouwen, healing, groei, verandering of transformatie, zal dit een van de meest bijzondere ervaringen van je leven zijn.

 

Wat kan er gebeuren tijdens het lezen van dit boek? Hoeveel verruiming van je bewustzijn, je hart en je vermogens kunnen zich ontvouwen, wanneer je jezelf afstemt op evolutionaire kracht, spirituele groei en zelfactualisatie?

The Divine Romance Experience neemt je mee op een reis van evolutie en groei. In elke fase openbaart je Hogere Zelf een diepgaand gesprek over energetica, trauma, emotionele intelligentie, manifestatie, vrijheid, superbewustzijn, liefde, bewust redeneren, hart gecentreerde communicatie, dualiteit, magnetisme en geluk.


Reactie plaatsen

Reacties

Florence
4 maanden geleden

Prachtig, het besluit tot een miniserie! De podcast heeft mij gegrepen.
Ga het boek ook zeker aanschaffen.

Saskia Derks
5 maanden geleden

Op het moment dat het boek binnen kwam voelde ik dat dit boek mij heel erg gaat helpen met het proces waar ik in zit. Het boek gaf gewoon licht💫 In 1 week heb ik deze uitgelezen. Ik voelde me gegrepen, begrepen, licht, krachtig en her innering. Ook waren er tranen, tranen van…waarom nu pas maar vooral tranen van vreugde❤️
De bijbehorende transmissies namen me mee in een staat van bewustzijn die ik nog niet kende. Mijn hart doet pijn, groene pijn van open breken. Er is echt iets geshift in mij. Kan mij meer overgeven, controle wat loslaten en meer in het niet-weten zitten. In vertrouwen en overgave🥰
Ik weet ook dat het leven surfen op de golven is. Licht en donker. Ik ga het zien. Maar wat ik gevoeld heb tijdens het lezen en luisteren raak ik niet meer kwijt. Het smaakt naar meer.
Dank je wel🙏


LuMens is aangesloten bij de VVJ

Bewust waarnemen en verwonderen