LuMens boeken

De boeken van LuMens geven brandstof om te koersen naar de wereld die we wél willen. Van afgescheidenheid naar verbondenheid, van illusie naar waarheid, van gebrokenheid naar heelheid.

De Tijdboeken bestaan uit gebundelde krachtige artikelen die speciaal voor LuMens geschreven zijn door verschillende (bekende) auteurs.

Zet je schrap voor een fenomenale visie die verrassend dichtbij is. We gaan het meemaken!

 

'Je kunt LuMens zien als gouden stip op de horizon, als houvast en als wegwijzer.'


De krachtige, soepel lezende artikelen zijn geschreven vanuit menselijkheid en bezieling. Tezamen vormen ze een universeel fundament om op te bouwen, geworteld in tijdloze wijsheden en bevlogen van frisse inzichten. Daarom zijn deze boeken waardevolle documenten om in huis te hebben, voor nu én de jaren die gaan komen. Je kunt het zien als gouden stip op de horizon, als houvast en wegwijzer voor onderweg. Ontdek welke schrijvers je al kent, LuMens is een beschrijving van een indrukwekkende beweging die steeds verder groeit en bekender wordt.

Als mooie aanvulling in ons boekenassortiment is Het Ontrafelen van Magie opgenomen in bovenstaand overzicht, naar Nederland gebracht vanuit Australië door LuMens. Dit boek is een bizar, zinderend waargebeurd verhaal. Het leest soepel weg als verbluffende pageturner en is naast humoristisch ook zeer inspirerend en bekrachtigend. Lovende woorden dus!

We wensen je veel inspiratie en een bijzondere reis toe.

Levertijden: 1-2 werkdagen

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen, neem daarvoor even contact op.


Welkom bij de tweede editie van Tijdboek LuMens, waarin je een reis maakt van ‘onbewust aannemen’ naar ‘bewust waarnemen’.

 

Wat je altijd voor waar hebt aangenomen blijkt steeds meer te haperen, zowel over je binnen- als buitenwereld. Onwaarheden komen aan het licht en aannames kloppen niet meer. Maar wat is dan wel ‘waar’? Hoe onderscheid je illusie van waarheid? Hoe diep gaan die illusies? Wat beïnvloedt, vormt, of vervormt jouw perceptie?

 

Het boek opent met verschillende artikelen over 'De onzichtbare werkelijkheid', om allereerst duiding te geven aan waar alles tot in de diepste kern vandaan komt, om vervolgens aandacht te geven aan 'De zichtbare wereld' in het tweede gedeelte van het boek. Het geheel wordt afgerond met het derde en laatste deel: 'De voelbare verbinding', tussen het onzichtbare en zichtbare.

 

We hebben 25 inspirerende auteurs, leraren en ervaringsdeskundigen gevraagd hun licht te laten schijnen op dit thema. Je wordt door hun verhalen uitgenodigd je eigen onderzoek te doen naar wat waar is, en om diepgaand zelfonderzoek te doen naar hoe je zelf waarneemt. Dat biedt ons een prachtig natuurlijk kompas om door het leven te kunnen navigeren naar een wereld in eenheid.

 

We wensen je veel leesplezier en wagenwijd open ogen in deze steeds verder ontluikende wereld.

 

Met bijdragen van onder meer:

Karen Hamaker-Zondag, Maarten Oversier, Henk Fransen, Willem Glaudemans, Willemijn Bessem, Jan Vingerhoets, Sander Compagner, Janneke Monshouwer, Ard Pisa, Eveline van Dongen, Sanne Burger, en Ferdinand van der Neut.

 

Kado opties

Je kunt met het vuurtorenpakket (incl. 45% korting) een voorraadje ingepakte kado's in huis hebben en daarmee een fraaie verrassing paraat hebben, zowel qua vormgeving als qua inhoud. Je geeft hiermee een boek waar nog lang en diep over nagepraat kan worden.

 

Tot slot: bekijk ook het aankomende evenement over editie 2 op 27 mei 2023 te Schipluiden: https://ophodenpijl.nl/evenement/lumens/

 

Uitvoering: 158 pagina's groot formaat hardcover met goudfolie artwork

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen, neem daarvoor even contact op.

 
Kennismakingsprijs

Tijdboek LuMens #1 Eenheid

€ 28,00 € 19,00
Kennismakingsprijs

Tijdboek LuMens #1 Eenheid

€ 28,00 € 19,00

Editie 1: EENHEID

De wereld verandert in hoog tempo en je wilt iets doen. Een bijdrage leveren. Maar wat? Editie 1 laat met 32 krachtige artikelen zien waar we als mensheid vandaan komen en hoe we nu tot wasdom komen. Een wereld van eenheid en harmonie zonder angst en manipulatie. Dit boek ontstijgt de dualiteit en laat een natuurlijke, echte wereld zien. Een wereld in vrijheid, waarheid, gezondheid, gelijkwaardigheid en rechtvaardigheid. Ja, dat zijn grote woorden, maar het boek laat concreet zien dat het te realiseren is, en hoe. Het boek is daarmee een waardevol document om in huis te hebben voor nu en de periode die voor ons ligt. De eerste editie laat zien dat 'de nieuwe wereld' niet een vergezocht ideaalbeeld is, maar een zeer concrete visie die op steeds meer vlakken al in opbouw is en door steeds meer mensen uitgedragen wordt. Dit waarachtige en liefdevolle fundament om een nieuwe samenleving op te baseren is ons verlangen, en we denken ten diepste van ieder mens wel. We wensen je daarom veel plezier en inspiratie toe met deze blauwdrukken voor een nieuwe wereld. Je zult er ongetwijfeld raakvlakken in vinden voor je eigen leven waar jij op kunt inhaken en voortborduren. Het is een pad van zelfrealisatie, om jou en je omgeving tot volledig potentieel te laten komen.

 

Schrijvers en geïnterviewden

Editie 1 bevat bijdragen van Jan Geurtz, Bob de Wit, Tijn Touber, Sanne Burger, Ad Broere, Sander Funneman, Aluna Omnium, Jeff Hoeyberghs, Joel aan 't Goor, Dieke Dee, Leonie Perz, Lilian Roozenboom, Suzanne Grieger, Geert Kimpen, Jeroen Arents, Anthony Migchels, Nikos Frangiskatos, Tabitha Zijlstra, Bo Baden, Marcel Messing, Ferdinand van der Neut en anderen.

 

In prijs verlaagd dankzij bulkinkoop: nu 19 EUR

Door een grotere batch van 5000 stuks ingekocht te hebben is de stuksprijs van Editie 1 Eenheid significant lager dan normaal voor deze werkelijk schitterende hardcover met goud-folie artwork en fractal impress. Zodoende hebben wij nu een grote voorraad boeken met lage stuksprijs. Die helpen we de komende tijd graag -samen met jou- het land in om meer positieve en constructieve geluiden aan te reiken! Doe er je voordeel mee en dank je wel voor het meehelpen verspreiden en ondersteunen van de LuMens missie!

Uitvoering: 172 pagina's groot formaat hardcover met goudfolie artwork

Betalingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen, neem daarvoor even contact op.

 

Bij hoge uitzondering hebben wij dit zeer unieke boek opgenomen op onze website. We schrijven dit boek zeer hoog aan; de inhoud raakt ons diep in onze kern. In onze ogen is dit boek van een nieuwe categorie, momenteel een categorie op zichzelf. Een pure overdracht van hoe een goddelijke leven te leiden is, zonder voorwaarden, voor alles en iedereen. Het klinkt misschien als een te mooi sprookje, te mooi om waar te zijn, maar dit gaat over niks minder dan onze goddelijke essentie, over wie wij als mensen werkelijk zijn.

Van de auteur:

Als je verlangt naar, hoopt op en prayers doet voor kracht, vertrouwen, healing, groei, verandering of transformatie, zal dit een van de meest bijzondere ervaringen van je leven zijn.

 

ONTDEK HET BOEK
THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE

Wat kan er gebeuren tijdens het lezen van dit boek? Hoeveel verruiming van je bewustzijn, je hart en je vermogens kunnen zich ontvouwen, wanneer je jezelf afstemt op evolutionaire kracht, spirituele groei en zelfactualisatie?

The Divine Romance Experience neemt je mee op een reis van evolutie en groei. In elke fase openbaart je Hogere Zelf een diepgaand gesprek over energetica, trauma, emotionele intelligentie, manifestatie, vrijheid, superbewustzijn, liefde, bewust redeneren, hart gecentreerde communicatie, dualiteit, magnetisme en geluk.

 

Uitgevoerd in hoge kwaliteit hardcover met 404 bladzijdes op bovengemiddeld groot formaat.

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

Bekijk de LuMens podcast met Ishtara Araminta

Nieuw

Het Ontrafelen van Magie

€ 18,00
Nieuw

Het Ontrafelen van Magie

€ 18,00

Een speciale uitgave van LuMens; een zinderend waargebeurd verhaal

De 18-jarige Jan begint vanuit Australië aan een reis door een gedeelte van de Cariben, Europa en Afrika, maar tevens – belangrijker nog – aan een innerlijke reis, op zoek naar de zin van het leven. Op het moment van vertrek denkt hij een rugzak nodig te hebben die bijna net zo zwaar is als hijzelf. De rugzak is een projectie van zijn innerlijke uitgangspositie. 

Beide reizen zijn door het hele boek met elkaar in wisselwerking. De innerlijke reis dwingt hem keuzes te maken in de uiterlijke reis, de gevolgen waarvan weer invloed hebben op zijn innerlijke reis, enz. Hij ontmoet demonen (de egokant van de maatschappij) en engelen (mensen die hem belangeloos helpen). Geleidelijk aan, na een bezoek aan een RastafarI, krijgt de innerlijke reis de overhand en wordt zijn geestelijke ontwikkeling duidelijk, met als hoogtepunt zijn verblijf in de gevangenis. Daar ontdekt hij wat hij voor zijn medemens kan betekenen.

Ik heb al veel boeken mogen vertalen, maar ben er nog nooit eentje tegengekomen als dit. In de uiterlijke wereld lijkt de reis op een avonturenroman, in de innerlijke een zoektocht naar God, naar rust. Zoals hij het zelf uitdrukt: “Mijn vrijheid zit vanbinnen. Ik ben gelukkig en niemand kan me daarvan beroven”.

- René Swinkels, vertaler van esoterische boeken


LuMens brengt een Australisch boek uit in Nederland, een autobiografische roman wat gezien kan worden als waargebeurde Alchemist, naar het boek van Paulo Coelho. Een zinderend verhaal van een jongeman op wereldreis op zoek naar magie en tot de grootste ontdekkingen komt en al het geleerde moet toepassen om te overleven...

 

Zie ook onze podcast met de auteur Jan Golembiewski.

Life changing - Door Ferdinand van der Neut
Ik heb de winter van 2016-2017 doorgebracht in Australië, om mijn toenmalige initiatief Fruit Fly Ninja (tegenwoordig Super Ninja) onder de aandacht te brengen 'Down Under'. Daar verbleef ik op verschillende plekken, waaronder een maand bij Jan Golembiewski en zijn internationaal georiënteerde gezin in Sydney. Er ontstond een bijzondere connectie, en samen hebben we kerst gevierd op hun land een paar uur zuidelijk in hun bos aan zee. Een werkelijk schitterend gebied, maar wat nog meer indruk op mij maakte was de voelbare harmonie en verbinding binnen hun gezin. Oprechte interesse en betrokkenheid, het voelde super natuurlijk maar tegelijkertijd zo zeldzaam. Ik weet nog dat ik na een week al vroeg wat hun geheim hierin was. Ze zeiden unaniem: 'Meditatie. Wij doen dagelijks aan Transcendente Meditatie.'


Dit antwoord heeft mij ertoe gebracht om eenmaal thuis ook een cursus TM te gaan doen, hoewel dit inmiddels al flink gecommercialiseerd en prijzig was. De ervaring bij Jan en zijn gezin heeft mij persoonlijk op een ander levensspoor gezet, waar ik voorheen nog weerstand had op zaken als meditatie werd dit een hoeksteen van mijn leven. Jan stuurde me terloops een pdf met een boek dat hij geschreven had over een bijzondere periode uit zijn leven. Pas na een aantal maanden begon ik zijn pdf te lezen, en zijn verhaal greep mij direct en bleek een echte pageturner te zijn.. Waanzinnig inspirerend en tijdloos, spannend en meeslepend.

Ik ben bepaalde inzichten die ik zijdelings oppikte uit het verhaal nooit vergeten, en recent kwam ik weer in contact met Jan. Nu ik zelf met LuMens boeken uitgeef ontstond het idee om na Australië en Italië het boek ook in Nederland uit te brengen. Zeker gezien de aansluitende boodschappen die we via de podcasts en boeken al podium geven, maar vooral ook omdat het ook zo fijn en ontspannend kan zijn om gewoon weer eens een goed verhaal te lezen waarin het niet in de eerste plaats draait om de informatie. Het waargebeurde verhaal van Jan vindt zijn basis in spirituele overgave en een actieve keuze maken om voor het goede te gaan staan.

Dit boek heeft mij blijvend geraakt en is nog steeds een wegwijzer op mijn pad. Ik zou zeggen, probeer het eens.

 

Uitvoering: 330 pagina's normaal formaat paperback

Levering: begin november

LuMens - bewust waarnemen en verwonderen