Bijdragen aan onze missie

Overboekingen kunnen zowel eenmalig als periodiek ingesteld worden naar:

Tijdboek LuMens

NL58 BUNQ 2059 7083 70

 

Je kunt ook rechtstreeks doneren met iDeal:


Als je het waardevol vindt wat LuMens de wereld in brengt, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Met jouw bijdrage -hoe klein dan ook- draag je bij aan het bestaan en voortgang van LuMens. 


Vergoedingen zijn nu ook mogelijk in Florijnen, zoek daarvoor onze account op de site van Florijn.

 

Indien gewenst kan onderstaand formulier van WhyDonate gebruikt worden:

Een uitleg over onze huishouding

 

Voorgaand rekeningnummer en formulier zijn te gebruiken voor zowel eenmalige als periodieke giften. Zo kunnen wij verder met content maken van steeds betere kwaliteit voor een steeds groter publiek, en dat doen we met alle liefde. Onze dank is groot, ook voor jouw vertrouwen en (h)erkenning.

 

Namens het LuMens team,

 

Joey, Käthie, Ferdinand


Zakelijk 'investeren'

PS: Wil jij zakelijk doneren? Zie jij ook liever een wereld zonder geld voor je, en dat initiatiefnemers van de toekomst met mensen komen te werken die 100% intrinsiek gemotiveerd zijn vanuit hun levensovertuiging, passie en gezamenlijke missie? Neem dan contact op om een investering met 0% rendement te bespreken :) in financieel opzicht ten minste. De opbrengst qua levensgeluk, karma, legacy, butterfly-effect, naastenliefde en levensvreugde van nageslacht mag je geheel zelf invoelen! Wij zijn met iedere bijdrage blij en roeien gestaag door met de riemen die we hebben.


LuMens - bewust waarnemen en verwonderen