Editie 2: Waarnemen

Hoe onderscheidt je illusie van waarheid?


Rating: 5 sterren
2 stemmen

Uitvoering: 158 pagina's groot formaat hardcover met goudfolie artwork. Hoge kwaliteit uitvoering met goudkleurig leeslint.

Het thema van dit nieuwste Tijdboek is in onze ogen wellicht het meest belangrijke in deze tijd: Waarnemen. Hoe onderscheidt je illusie van waarheid? Hoe diep gaan sommige illusies? Vandaar ook dat dit boek langer heeft gekost om aan te werken, de teksten houden onszelf ook een mega grote spiegel voor: welke illusies houden we zelf nog in stand? We willen bij LuMens geen broodjes uitdelen die we zelf niet eten, practice what we preach zeg maar... De teksten hebben bij onszelf dus ook het nodige in gang gezet, jullie zullen als LuMens kijker/lezer inmiddels wel weten hoe confronterend bepaalde realisaties over jezelf kunnen zijn. Het is ons uiteindelijk gelukt om tot een rond geheel te komen, een boek waar wijzelf met ontzettend veel voldoening en zelfs ontzag naar kijken. Diep dankbaar dat we dit nu de wereld in brengen.

Het boek bevat bijdragen van onder andere Karen Hamaker-Zondag, Maarten Oversier, Henk Fransen, Willem Glaudemans, Willemijn Bessem, Jan Vingerhoets, Sander Compagner, Janneke Monshouwer, Ard Pisa, Eveline van Dongen, Sanne Burger, en Ferdinand van der Neut.

In totaal 25 mensen die zich zowel voor als achter de schermen bezield uitspreken in deze tijd nemen je mee in hun verhaal en belichten hun stukje van de puzzel.


Preview editie 2

In de tweede editie van LuMens maken we een reis van ‘aannemen’ naar ‘waarnemen’. Wat we altijd voor waar hebben genomen blijkt steeds meer te haperen, aannames en overtuigingen kloppen niet meer. Maar wat is dan wel ‘waar’? Hoe onderscheid je illusie van waarheid? Daar is dit tweede Tijdboek voor. Als letterlijk alle informatiebronnen om je heen wankelen en niet meer blind te volgen zijn, dan is er een ander kompas nodig om door het leven te kunnen navigeren. En het leven vraagt in deze overgang van tijdperk wat van ons, te midden van alle ruis en afleiding hebben we iets te kiezen. Maar hoe zorg je dat jouw keuzes kloppen? Zolang er nog onbewuste aannames en oude conditioneringen meespelen zal dat - ongemerkt - een vervorming van jouw perceptie weergeven. Je waarneming blijft zo vertroebeld en zonder dat je het door hebt blijf je leven in een sub-realiteit. Een bubbel. Niet wetende wat er écht speelt en welke invloeden er nog meer een sturende rol spelen in jouw leven. Dat kan anders en dit boek reikt je daarvoor een leidraad aan. Hoe werkt je intuïtie bijvoorbeeld, hoe versterk je dat, hoe kom je bij je innerlijk weten? Neem de leiding over jouw leven, want zoals Carl Jung al zei: 'Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven sturen en zul je het het lot noemen.'

 

We wensen je alvast veel leesplezier en wagenwijd open ogen in deze steeds verder ontluikende wereld.

Foto's boeklancering 25 maart 2023, Mariakapel Coudewater te Rosmalen. Voor de praatjes, ga naar LuMens Talks.


Doneer: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Jouw bijdrage is essentieel voor het verspreiden van het LuMens-geluid. Als je waardeert wat wij maken en wilt meehelpen dan kan dat op verschillende manieren. Je helpt ons enorm door zelf onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen, je kunt daarvoor ter ondersteuning de intro-filmpjes downloaden. We zijn echter ook zeer gebaat bij een financiële donatie, om bij te dragen aan de kwaliteit en verspreiding van LuMens. Ook daar kunnen we ondersteuning heel goed voor gebruiken. Wil je iets anders bijdragen, neem dan contact op met ons. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

LuMens is aangesloten bij de VVJ

LuMens - Bewust waarnemen en verwonderen