Timeline Healing meditatie


Traumaverwerking & dankbekrachtiging

'Tijd is een illusie' hoor je vaak. Maar wat kun je nou met dat gegeven? Wist je bijvoorbeeld dat je verleden er nog is? En je toekomst al klaar ligt? En dat beiden te vormen en te veranderen zijn met jouw eigen bewustzijn? Tijd is namelijk een gecreëerd construct waar we met ons bewustzijn doorheen reizen en zelf aan kunnen boetseren. Wij zijn zelf de mede-creators van de werkelijkheid om ons heen.

 

Met de nieuwe Timeline Healing meditatie kun je daar je eigen stappen in zetten, door je eigen tijdlijn te helen.

 

Enkele reacties:

"...ik voel dat het echt verandering en verlichting brengt. Heel bijzonder." - Liesbeth van de Mast

 

"Ferdinand, ik ben sprakeloos... Je hebt een diamant in handen." - Warna Slot

 

"Er is direct een veranderd resultaat! Mijn pijnmoment in het verleden is anders. " - Joop de Jong

 

Deel deze pagina:

Bestel de meditatie

Na je bestelling ontvang je direct een wachtwoord voor de Timeline Healing meditatie.


Hoe Timeline Healing werkt

Je kunt met deze meditatie je verleden veranderen en daarmee traumatische gebeurtenissen opschonen. Met je gedachtekracht stuur je wijsheid en dankbaarheid terug in de tijd. Daardoor veranderen niet alleen je herinneringen, maar ook letterlijk wat er toen allemaal gebeurt is, wat door rimpelt naar het heden. Je kunt situatie na situatie aanpakken. Hierdoor wordt je stap voor stap bevrijd van onzichtbare ketenen aan het verleden. Beperkende patronen en overtuigingen lossen op en kom je steeds meer tot je volledige potentieel. Je weet dat jouw ware essentie en jouw kracht veel groter is dan wat je momenteel belichaamt. Dit geldt praktisch voor iedereen. Zowel persoonlijke als collectieve trauma's, angsten en conditioneringen houden ons als mens -en mensheid- nog klein en hinderen ons om te floreren in wie we daadwerkelijk zijn. Dat kan anders.

 

De begeleide Timeline Healing meditatie van een klein uur neemt je mee op reis door de kern van het bestaan, jouw persoonlijke geschiedenis en stukken van jezelf die je onderweg bent kwijtgeraakt . Tijdens deze reis schuif je stukken tijdlijn van jezelf op en kun je andere afslagen nemen op belangrijke T-splitsingen in jouw leven. De ervaring is dat de 'tijdreiziger' die dit doet direct in het hier en nu mee veranderd. Je verleden wordt anders en daarmee vloeit er automatisch een ander heden uit.

 

Verder leert deze meditatie je aan om de Timeline Healing methode zelfstandig op eigen momenten naar eigen inzicht toe te passen. Bijvoorbeeld in bed, onder de douche, in de auto, of tijdens het koken; overal waar je maar rustig kunt wegdromen in gedachten kun jij met jouw gedachtekracht doelgericht verheldering het verleden in sturen. Of je gaat ervoor zitten en zet de video weer eens aan.

 

Het nut van traumawerk

Waarom trauma ons achtervolgt, en waarom wij als mensen het vermogen hebben om in gedachten terug in de tijd te gaan is als volgt te zien: het is de bedoeling dat je jouw zielenleven voltooit naar een vorm zoals jij die het prettigst, het fijnst, het meest liefdevol, het meest avontuurlijk, het meest vredig, wat jij het mooist vindt. Het is jouw leven, jij hebt de vrijheid om te sturen ook al wordt je soms wat anders wijsgemaakt: we zijn geschapen en geboren als vrije wezens. Dat is onze essentie en een kosmische wet. Maar zolang jij met trauma van vroeger rondloopt kamp je met achterstallig onderhoud en ben je niet vrij. Je hebt werk aan de winkel en het universum zal er voor zorgen dat jij dit vroeg of laat hoe dan ook zal willen oppakken. Eerst met kleine hints, later met niet te missen obstakels. Je kunt nu stoppen met rondjes lopen. Hele stukken van jouw zielenleven wachten op heling en groei richting voltooiing. De Timeline Healing meditatie geeft een begeleiding hierin.

 

Voorbereiding

Ga bij voorkeur in de ochtend of begin avond alleen of met een groepje zitten. Het is een vrij lange en rustige meditatie en je wil niet dat je in slaapt dommelt. Zorg dat je naar het toilet bent geweest en je jezelf voor een uur even helemaal vrij kunt geven. Zet dan het geluid goed aan voor de stem, zang en klanken van de drum, en laat je meenemen op deze reis door jouw tijdlijn. Veel plezier, rust en helderheid toegewenst!

Na je bestelling ontvang je direct een wachtwoord voor de Timeline Healing meditatie.


Testimonials

"Ik voel mij een stuk lichter. 
Ik vond het een heel bijzondere ervaring. Ik heb een echte sjamanenreis gemaakt. En ik heb hem al regelmatig toegepast.  Ook in de auto, nooit gedacht dat t zo eenvoudig kon zijn. Waarbij ik voel dat het echt verandering en verlichting brengt. Heel bijzonder. 

Wat ik vooral heel fijn vind is het geboden perspectief waardoor ik het geheel kan overzien en mijn verantwoording kan pakken voor mijn aandeel,  mijn verleden en toekomst lijnen. 

Omdat het best veel is om te onthouden kijk ik wel uit naar een filmpje van een sessie zodat ik nog eens alle onderdelen goed kan meemaken. .

Ik merk dat ik makkelijk naar het verleden kan kijken en die lijnen oplichten. 
De lijnen naar de toekomst heb ik nog minder in het vizier. 

Vandaag ben ik aan de slag gegaan met fysiek ongemak. Dat zit wat vaster in mij lijf en dat zal nog wel herhaling vragen denk ik 

Ik ben in ieder geval heel dankbaar voor deze tool.
Muchos gracias

Hartelijke groet"

- Liesbeth van de Mast, november 2023

 

"Ferdinand, ik ben sprakeloos... Je hebt een diamant in handen. Wonderlijk. Zoals jij deze reis vertelt ...dit is voor mij van het begin tot het eind mijn werkelijkheid geweest.

En het heeft gewerkt. Telkens opnieuw afdalen met de nieuwe inzichten van het moment ...heel langzaam heb ik alle deuren open durven doen, zelfs de deur in de diepste diepte

Het bevrijdt  je van angst en ego, wat blijft is 'Het niet weten, omdat alle leven 1 is. Er is geen verschil, geen jou of jij....'

Blijf trouw aan je innerlijke stem. Met warme groet."

- Warna Slot, november 2023

 

"Ik heb een prachtige spirituele dag mogen beleven bij Ferdinand met een enorm diep resultaat! 

Ferdinand laat mij direct voelen, hoe ik kom en wie ik ben en wat er ook in mij zit, het is goed. Het magazijn (mag-er-zijn) aan ervaringen die ik meebreng is welkom, maar kan veranderen als ik dat wil. De blokkades, trauma’s, de invullingen en oordelen, alles kan op een andere manier worden bekeken en geïnterpreteerd.

Opnieuw waarnemen is de sleutel.

Ferdinand geeft me het veilige gevoel dat het allemaal goed kan komen. De mildheid die hij uitstraalt is vol begrip. 

En... goed beschouwd is alles al goed, alleen kijken wij mensen er soms naar met een invulling vanuit een onveilig verleden.

We gaan vandaag het bos in en de hei op. We nemen na een wandeling plaats op een prachtige plek aan de rand van een veld en gaan zitten in een korte meditatie.

Ferdinand reikt mij een paar tools aan waarmee ik opnieuw mijn pijnmomenten in het verleden kan aanzien en deze heling kan geven. Er is direct een veranderd resultaat! Mijn pijnmoment in het verleden is anders. Geen pijn meer want het heeft een andere waarde. Iets wat ik in het verleden zo beleefd heb, is nu goed. In plaats van angst en pijn, is er liefde! 

De tools die Ferdinand mij aanreikt zijn simpel en effectief. Tools waarmee ik het leven hernieuwd kan aanschouwen en mijn menselijke zijn naar een hoger niveau kan brengen. 

Er komen zelfs gidsen voorbij, voor wie daar oog voor heeft. Ik zag ze direct. Boven het prachtige veld komt een majestueuze buizerd cirkelen. Later, na een tweede meditatieve sessie komt een prachtige vlinder aan gefladderd en verblijft even in de lucht tussen mijn benen, waarna ze verder vliegt het veld in. Beide symbolen voor transformatie.

Dank Fer, voor al jouw vaardige hulp, kennis en liefde. Ik heb hier veel aan broeder en beleef, voel en zie het profijt ervan dagelijks. Aho broeder. 🙏"

- Joop de Jong, oktober 2023

 

Mooie reis. Heel fijn om zo mee genomen te worden. Ik was wel gelijk het diepe ingegaan. Ga het zeker vaker doen. Misschien is het fijner om niet een te oud stuk aan te pakken, maar eerst iets wat wat recenter gebeurd is en daarna steeds wat dieper te gaan, wat mij betreft. Soort van oefenen eerst 🤗

- Esther Pauwels, december 2023

Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, vul dan onderstaand contactformulier in.


LuMens - bewust waarnemen en verwonderen