De Realise Potential Goals (RPG's) van Agenda 2029

LuMens onderschrijft de RPG's van Agenda 2029 en streeft na om actief bij te dragen aan tenminste RPG 1; de ontwikkeling van vrije, krachtige individuen.

Wij hechten er grote waarde aan dat áls er doelstellingen worden opgesteld, dat die dan zo dekkend mogelijk geformuleerd worden. In onze ogen is Agenda 2029 daar uitermate treffend, en als beste, in geslaagd. Ons inziens overtreffen zij hiermee met verve de veelbesproken Agenda 2030 van de VN, en bieden hier zodoende een uiterst significant en wezenlijk belangrijk alternatief voor.

 

Oproep

Hieronder vindt u een opsomming en uitwerking van de 16 RPG's. Mocht u deze doelstellingen ook op uw eigen site willen plaatsen, of wilt u de voor u relevante initiatieven/bedrijven verzoeken om dit ook te doen, dan kunt u zelf onderstaande downloadknop gebruiken om vervolgens de RPG's met beschrijvingen naar de desbetreffende webbeheerder of klantenservice door te sturen.

 

Gebruik

LuMens sluit sinds februari 2024 iedere nieuwsbrief, podcast en podcast-blog af met een verwijzing naar Agenda 2029 en haar RPG's volgens onderstaande formulering. Tevens is een korte verwijzing te vinden in de footer van iedere webpage. We dragen hiermee ons steentje bij aan het verder aanreiken en verspreiden van het florissante gedachtegoed van Agenda 2029.


De Realise Potential Goals van Agenda 2029 - versie Feb-2024
PDF – 1,9 MB 27 downloads

Meer weten?

Zie  www.agenda2029.nl

of deze video-podcast.LuMens - bewust waarnemen en verwonderen