Ishtara Araminta (41), auteur 'The Divine Romance Experience'

Podcast seizoen 3, aflevering 3 (S03E03)


Hoe kom je tot Source?


Hoe weet je nou of er zoiets is als 'Bron', God of Divinity? Waar duiden die termen op, hoe maak je onderscheid tussen wat God is en wie je bent als mens, is er eigenlijk wel een duidelijk onderscheid als de divine spark/godsvonk/heilige geest in ons allemaal leeft? Ishtara legt in deze aflevering uit hoe je hierin wegwijs kunt worden. Ze leert je hoe je gebruik kunt maken van jouw goddelijke vermogens om te groeien en te ontstijgen van dat wat jou niet langer dient en datgene aan te trekken en te kunnen ontvangen wat je verlangt. En meer...

 

Kijkersvragen
Als je vragen hebt: stuur ze in! Dat kan via contact.
We zijn erg benieuwd wat er speelt bij jou als kijker en nemen dat graag mee bij de volgende opname.

 

Lees hieronder verder of bekijk direct de podcast:


De aflevering

Donderdag 7 maart 2024, 20:00

 

Waardeer je deze podcast en wil je meehelpen deze boodschappen verder de wereld in te brengen? Dat kan door bijvoorbeeld de trailer te downloaden en te delen met jouw eigen netwerk:

LuMens S03E03 Ishtara Araminta Trailer
130 downloads

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.

Je kunt ook deze webpagina in je netwerken delen:

Tot slot: Wat zijn jouw gedachten en gevoelens bij dit gesprek? Onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten, we horen graag jouw ervaring.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen en ander relevant nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol ingeschreven!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en zorg dat we elkaar kunnen bereiken


Waarde en waardering

Als je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Geef je dankbetuiging of waardeuitwisseling:


Of stel een overboeking in (eenmalig of periodiek) naar:

Tijdboek LuMens

NL58 BUNQ 2059 7083 70


Onderstaand formulier kan gebruikt worden voor donaties met PayPal en credit card via een tussenplatform (Donorbox):Het boek uit de podcast is hier verkrijgbaar:

Bij hoge uitzondering hebben wij dit zeer unieke boek opgenomen op onze website. We schrijven dit boek zeer hoog aan; de inhoud raakt ons diep in onze kern. In onze ogen is dit boek van een nieuwe categorie, momenteel een categorie op zichzelf. Een pure overdracht van hoe een goddelijke leven te leiden is, zonder voorwaarden, voor alles en iedereen. Het klinkt misschien als een te mooi sprookje, te mooi om waar te zijn, maar dit gaat over niks minder dan onze goddelijke essentie, over wie wij als mensen werkelijk zijn.

Van de auteur:

Als je verlangt naar, hoopt op en prayers doet voor kracht, vertrouwen, healing, groei, verandering of transformatie, zal dit een van de meest bijzondere ervaringen van je leven zijn.

 

ONTDEK HET BOEK
THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE

Wat kan er gebeuren tijdens het lezen van dit boek? Hoeveel verruiming van je bewustzijn, je hart en je vermogens kunnen zich ontvouwen, wanneer je jezelf afstemt op evolutionaire kracht, spirituele groei en zelfactualisatie?

The Divine Romance Experience neemt je mee op een reis van evolutie en groei. In elke fase openbaart je Hogere Zelf een diepgaand gesprek over energetica, trauma, emotionele intelligentie, manifestatie, vrijheid, superbewustzijn, liefde, bewust redeneren, hart gecentreerde communicatie, dualiteit, magnetisme en geluk.

 

Uitgevoerd in hoge kwaliteit hardcover met 404 bladzijdes op bovengemiddeld groot formaat.

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

Bekijk de LuMens podcast met Ishtara Araminta


Vervolg:

 

We hebben met Ishtara een mini-serie voor ogen, waarvan dit de eerste aflevering is. Hieronder vind je de thema's die per aflevering centraal zullen staan:

1. Hoe kom je tot Source?
2. De mate waarin jij de verbinding met Source voelt is direct afhankelijk van wie en hoe jij bent
3. De vuurdraak, het heilige vuur dat in jou leeft
4. Hoe leer je van het leven te houden, zonder voorwaarden?
5. Jouw leven met betekenis (be)leven

 

We volgen hiermee na de aflevering van vandaag de flow van het boek van Ishtara, 'The Divine Romance Experience'. https://www.tijdboeklumens.nl/boeken/the-divine-romance-experience


Website Ishtara Araminta: https://www.ishtaraaraminta.com 


Bestel een Tijdboek: haal visies voor een goddelijk leven in huis

Tijdboek LuMens is een bundeling aanvullende visies voor een nieuwe manier van leven, geschreven door bekende en gepassioneerde pioniers. De boeken geven een positief antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Deze boeken zijn daarmee waardevolle documenten om in huis te hebben voor nu én de jaren die gaan komen. Ze worden gezien als houvast, wegwijzer en (gouden) stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste (nog meer) zin en vertrouwen in het leven te geven.

Geef een vergoeding: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Wanneer je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Al is het maar een euro per maand, het geeft ons een fundament om op door te gaan. Je helpt ons ook enorm door onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

LuMens onderschrijft de RPG's van Agenda 2029

LuMens is aangesloten bij de VVJ

LuMens - podcast seizoen 3: Het verschijnende pad