LuMens Team

Hoi, leuk dat je een kijkje komt nemen wie er nou achter de Tijdboekenreeks LuMens zit. Dat zijn inmiddels zeer veel mensen om onze kern als redactie heen. Het is niet alleen het rijtje namen wat je onderaan deze pagina ziet die dit initiatief vorm geven. Tal van bezielde ingevingen komen via verschillende wegen bij ons binnen, zo komen veel nieuwe verbindingen tot stand om de inhoud van LuMens zo waarachtig mogelijk te krijgen. Hiermee is het een ware co-creatie te noemen, in onze ogen is dit ook de enige manier om breed gedragen blauwdrukken voor een nieuwe wereld neer te leggen.

Onze rol als redactie is om te faciliteren en te toetsen: wat is kloppend en wat niet? Daar is regelmatig overleg en invoelend vermogen voor nodig. Mocht je echter het gevoel hebben dat iets nóg beter kan, dan horen wij dat heel graag. Wij pogen niet de wijsheid in pacht te hebben, wij zoeken die slechts, samen met jou en alle medemensen die maar willen. Bezig zijn met dit gezamelijke zoek- en vindproces geeft ons al een transformerende energie die voelbaar is in onszelf, wij hopen deze vernieuwende kracht over te kunnen dragen op de lezer.

Wij geloven dat het mogelijk is om in verbinding met elkaar, vanuit ieders authentieke natuur, vorm te geven aan een nieuwe weergaloze samenleving. Doe je mee? Wij zien het als het avontuur van ons leven...

Hartelijke groeten van Jeroen, Esther, Irma en Ferdinand.

Jeroen Morssink

Esther Landa

Irma Lamberts

Ferdinand van der Neut

De grootste missie van Jeroen Morssink is mee te werken aan het vormgeven van een nieuwe geneeskunde waarin bewustzijn en natuurlijke middelen de belangrijkste medicijnen zijn. Jeroen gaf 25 jaar les aan opleidingen in homeopathie en natuurgeneeskunde en schreef boeken over gezondheid en spiritualiteit. Daaronder ‘Hé dokter, word wakker!’, ‘Heel de gewonde genezer’ en als co-auteur ‘Doei angst, hallo liefde’.

Esther Landa is Essentiecoach, ondernemer en schrijfster. Tevens is zij één van de kernteamleden van Vrouwen voor Vrijheid en is ze vanaf het begin betrokken bij het ontstaan van LuMens. Met haar openhartige en eerlijke schrijven over haar binnenwereld laat ze zien dat de wereld om ons heen gezien kan worden als een grote spiegel voor het werk dat we van binnen te doen hebben.

Irma Lamberts richt haar aandacht het liefst op ontwikkeling en groei. Ze heeft communicatie-, massage- en coaching opleidingen gedaan en is autodidactisch (web)designer. Ze verlangt ernaar om alles wat zich in de binnen- en buitenwereld afspeelt aan te voelen, te begrijpen en met elkaar in verband te brengen.

Ferdinand van der Neut is een initiatiefnemer, heeft een voorliefde voor innovatie en vernieuwing, en is de opstarter van LuMens. Zijn persoonlijke en professionele ontdekkingstocht, zijn fascinatie over het verleden en zijn visioen over de toekomst, waren de voedingsbodem voor het LuMens initiatief. Zijn wens is om bij te dragen aan het ontstijgen van de polarisatie in mensen en de wereld, door de huidige realiteit transparant te belichten, mensen te inspireren, en nieuwe richtingen te bekrachtigen.