LuMens #307 Hans Siepel, voormalig topambtenaar

Podcast seizoen 3, aflevering 7 (S03E07)


Voormalig topambtenaar voorziet apocalyps

Voor deze LuMens aflevering reizen wij af naar Tiel en gaan in gesprek met Hans Siepel in de ruimte van Earthsmiles. Hans is politicoloog, oud-topambtenaar, adviseur, communicatie-expert, klokkenluider en auteur van diverse boeken over uiteenlopende onderwerpen. In 2021 verscheen zijn boek ‘Met Godsverstand’ een hommage aan al de dappere en vrijmoedige mensen die zich hebben verzet tegen het discriminerende en polariserende coronabeleid. Hij gaat in zijn boek de strijd aan met de groeiende macht van de medische wetenschap. Als voormalig topambtenaar kent hij de politieke wereld in Den Haag als geen ander. Tijdens de coronatijd zag hij dan ook een terugkerend patroon van misleiding in het beleid en de communicatiestrategie van de overheid.

 

Lees hieronder verder of bekijk direct de podcast:


De aflevering

Donderdag 2 mei 2024, 20:00

 

Waardeer je deze podcast en wil je meehelpen deze boodschappen verder de wereld in te brengen? Dat kan door bijvoorbeeld de trailer te downloaden en te delen met jouw eigen netwerk:

LuMens S03E07 Hans Siepel Trailer
65 downloads

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.

Je kunt ook deze webpagina in je netwerken delen:

Tot slot: Wat zijn jouw gedachten en gevoelens bij dit gesprek? Onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten, we horen graag jouw ervaring.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen en ander relevant nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol ingeschreven!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en zorg dat we elkaar kunnen bereiken


Waarde en waardering

Als je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Geef je dankbetuiging of waardeuitwisseling:


Of stel een overboeking in (eenmalig of periodiek) naar:

Tijdboek LuMens

NL58 BUNQ 2059 7083 70


Onderstaand formulier kan gebruikt worden voor donaties met PayPal en credit card via een tussenplatform (Donorbox):Vervolg:

 

Hans Siepel (1958) werd geboren in Den Haag en studeerde politicologie aan de Universiteit van Nijmegen. Na zijn studie startte hij zijn loopbaan bij de PPR-Tweede Kamerfractie en later bij de Groen Links fractie. Hij was in die tijd tevens voorlichter en politiek coördinator. In 1992 stapte hij over naar de NS, waar hij de functie hoofd ‘public affairs’ en hoofd voorlichting vervulde. In 1997 werd hij plaatsvervangend directeur communicatie van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Hij was tevens nauw betrokken bij de oprichting van het Expertisecentrum Risico- en Crisiscommunicatie in 2005. Zijn kritiek op de rol van de toenmalige Nederlandse regering in de Irak-oorlog, resulteerde uiteindelijk in een gedwongen vertrek. Vanaf die tijd werkt hij als zelfstandig communicatieadviseur en coach en geeft hij lezingen en trainingen over media- en crisiscommunicatie.


In de tussentijd schreef hij zijn internationaal gelauwerde boek ‘Stemmen van de ziel, vergeten waarheid van dementie’ waarin hij op ontroerende wijze het pijnlijke, maar ook bevrijdende proces van zijn dementerende moeder beschrijft. Daarnaast schreef hij enkele boeken over de hermetische filosofie en richtte hij zich op het zogeheten ‘Build Christianity Back Better’ project. In zijn boek ‘Met Godsverstand’ betoogt Hans dat mensen sneller door hun pijn-laag heen kunnen, om vervolgens bij hun goddelijke krachten uit te komen. Dat kan tijdelijk leiden tot een psychische crisis, maar dat ziet hij als onderdeel van het ‘ontwaken’ zoals voorspeld in talloze oude geschriften waaronder de Bijbel.


De reguliere wetenschap heeft volgens Hans geen flauw benul van de diepe innerlijke potenties van de mens. Maar ondanks de immer groeiende macht van de wetenschap en het falende overheidsbeleid, waar instituties steeds meer hun geloofwaardigheid verliezen, gebeuren er volgens Hans ook goede en mooie dingen. Zo zijn er de afgelopen jaren steeds meer mensen ‘ontwaakt’ en zijn er prachtige initiatieven opgetuigd om een nieuwe en betere wereld te bouwen. Volgens Hans staan wij dan ook aan de vooravond van een kwantumsprong in onze geestelijke evolutie.


Onderwerpen die besproken worden:
Ferdinand start het gesprek met een door Mark Rutte gebruikt citaat van Abraham Kuyper: 
“Bij elke welgelukte aanslag op de vrijheid kan dus de Staat nooit dan medeplichtige zijn, hoofdschuldige blijft de plichtvergeten burger zelf, die, in zonde en zingenot zijn zedelijke spierkracht verslappend, de kracht tot eigen initiatief verloor”.


Ontsporing jaren 30 en 40, hoe kon dit gebeuren?


Wetenschapsgeloof


Werkelijkheidsdefinitie


Kijk op de werkelijkheid voldoet niet meer


Transitietijd


Censuur en desinformatie


Geschiedenisvervalsing, de overwinnaar schrijft de geschiedenis


Het bewustzijn van auteur en spreker Roxane van Iperen

Joseph Campbell, ‘De held met de duizend gezichten’


Universele wijsheid


De wijsheid komt nooit naakt ter wereld, het hult zich in symbolen


Crisis aanvaarden als onderdeel van het leven


Degeneratie van het politiesysteem


Tunnelvisie


Waar zijn de kritische journalisten die de macht controleren?


Huidige rol van experts en deskundigen


‘Ze’ gaan het niet redden, de geest in de maatschappij is anders


De geest is bezield, wij zijn niet ons brein


Wetenschappers houden geen rekening met de geest


Misdaden tegen de menselijkheid


Parlementaire onderzoekscommissie Corona, eind 2026


Post Corona vergelijkbaar met situatie na WOII: het grote zwijgen


Oversterfte en bijwerkingen Covid injecties


Het spreken met een polariserende toon


Stockholmsyndroom
Eindtijd is overgangstijd


Pierre Teilhard de Chardin, kloof tussen scheppingsgeloof en evolutieleer


Moreel verval


Black Swan events


Licht en de geest zal overwinnen


Angst voor de dood
Beschaving in verval


We hebben een crisis nodig ook als collectief


Huidige systeem heeft niet het ritme van de wereldgeest


Wij zijn bezield, wij zijn godsmens

 


Bestel een Tijdboek: haal visies voor een goddelijk leven in huis

Tijdboek LuMens is een bundeling aanvullende visies voor een nieuwe manier van leven, geschreven door bekende en gepassioneerde pioniers. De boeken geven een positief antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Deze boeken zijn daarmee waardevolle documenten om in huis te hebben voor nu én de jaren die gaan komen. Ze worden gezien als houvast, wegwijzer en (gouden) stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste (nog meer) zin en vertrouwen in het leven te geven.

Geef een vergoeding: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Wanneer je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Al is het maar een euro per maand, het geeft ons een fundament om op door te gaan. Je helpt ons ook enorm door onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

LINDA OPHEIDE
24 dagen geleden

Beste Hans, Ferdinand,

Het is me toegekomen dat ik Hans kon volgen via linked-in. Hij doet/deed daar heel veel moeite om iedereen het spel te laten doorzien. Ik voelde een verbinding via de inhoud van zijn communicatie . Degelijke inhoud. Plotseling had ik geen connectie meer. Is hier de censuur ook van toepassing geweest?
Het boek "stemmen van de ziel" was een mooie bevestiging van wat ik zelf heb kunnen waarnemen bij het heengaan van mijn moeder. Zeer goed boek!

Veder vind ik dit gesprek van Hans met Ferdinand één van de beste gesprekken die ik ooit heb bekeken. Met realiteitszin.
Bedankt voor jullie inzet en dat we dit mogen tot ons nemen.
Bedankt ook Peter voor je reactie en informatie.

Peter Nierop
een maand geleden

Net het gesprek met Hans Siepel geluisterd. Ja, de Eindtijd is aangebroken; we zijn in de Dark night of the soul.
We zijn aan het einde van de Kali Yuga, de “ijzeren tijd” waarna het de bedoeling is dat het licht het weer overneemt.

Alleen beseffen veel mensen nog niet hoe het duister dit spel speelt. We worden geleid door “wolven in schaapskleren” en daardoor in de verdeeldheid gehouden.
Luister eens naar de presentatie van prof. Veith “The secrets behind secret societies”
https://www.bakensvanlicht.nl/verdieping/grote-reset-vs-grote-ontwaken#Geheime_Genootschappen
En verdiep je in William Guy Carr (1895 – 1959) die als voormalig medewerker van de Canadese inlichtingendienst de wereld destijds al is gaan waarschuwen voor plan van geheime genootschappen een nieuwe wereldorde te vestigen:
https://rumble.com/ve5kd1-the-history-of-the-illuminati-satanic-new-world-order-pawns-in-the-game-by-.html
https://www.bruna.nl/engelse-boeken/satan-prince-of-the-world-9781939438140

We leven in een Matrix, een schaduw schepping, en de schaduw controllers hebben het plan opgevat om via de transhumane mens de mens te beroven van zijn connectie met Source. We staan de komende tijd allemaal voor een belangrijke keuze. En daarvoor is het niet weg het spel te doorzien, zoals het gespeeld wordt.
Al sinds de Franse revolutie is dit plan in voorbereiding; alle poppetjes zijn in positie gebracht.
Zie de rol van de top van de RK kerk; vergelijkbaar met de Farizeeërs ten tijde van Jezus.
Het gaat om de openheid van geest om ook dit duister tot je te nemen en het te absorberen met je licht: het opnieuw in balans brengen van de 0-punt balans in 5D: https://www.feliciadewilt.nl/nulpunten/

Mijn website https://www.bakensvanlicht.nl/ is bedoeld om mensen handvaten te geven voor wat zich de komende tijd gaat afspelen.

Hartelijke groet, Peter Nierop


LuMens onderschrijft de RPG's van Agenda 2029

LuMens is aangesloten bij de VVJ

LuMens hanteert de Floreer Spiraal als kapstok voor haar activiteiten

LuMens - podcast seizoen 3: Het verschijnende pad