Ishtara Araminta (41), auteur 'The Divine Romance Experience'

Podcast seizoen 3, aflevering 1 (S03E01)


Stap in je Divine Identity

In deze eerste aflevering van het nieuwe seizoen van LuMens, gaat Ferdinand in gesprek met Ishtara Araminta. Ishtara is mentor, coach en teacher voor intra-persoonlijke ontwikkeling, en bestseller auteur van het boek ‘The Divine Romance Experience’. Met een diep begrip voor de uitdagingen die gepaard gaan met het leven, begeleid ze mannen en vrouwen over de hele wereld in hun proces van evolutie en groei om uiteindelijk als mens tot je hoogste goddelijke potentieel te komen.

 

Lees hieronder verder of bekijk direct de podcast:


De aflevering

Donderdag 8 februari 2024, 20:00

 

Waardeer je deze podcast en wil je meehelpen deze boodschappen verder de wereld in te brengen? Dat kan door bijvoorbeeld de trailer te downloaden en te delen met jouw eigen netwerk:

LuMens S03E01 Ishtara Araminta Trailer
187 downloads

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.

Je kunt ook deze webpagina in je netwerken delen:

Tot slot: Wat zijn jouw gedachten en gevoelens bij dit gesprek? Onderaan deze pagina kun je een reactie achterlaten, we horen graag jouw ervaring.


Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van volgende afleveringen en ander relevant nieuws, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief:

Uw abonnement kan niet worden opgeslagen. Probeer het opnieuw.
Je bent succesvol ingeschreven!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte en zorg dat we elkaar kunnen bereiken


Waarde en waardering

Als je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Geef je dankbetuiging of waardeuitwisseling:


Of stel een overboeking in (eenmalig of periodiek) naar:

Tijdboek LuMens

NL58 BUNQ 2059 7083 70


Onderstaand formulier kan gebruikt worden voor donaties met PayPal en credit card via een tussenplatform (Donorbox):Het boek uit de podcast is hier verkrijgbaar:

Bij hoge uitzondering hebben wij dit zeer unieke boek opgenomen op onze website. We schrijven dit boek zeer hoog aan; de inhoud raakt ons diep in onze kern. In onze ogen is dit boek van een nieuwe categorie, momenteel een categorie op zichzelf. Een pure overdracht van hoe een goddelijke leven te leiden is, zonder voorwaarden, voor alles en iedereen. Het klinkt misschien als een te mooi sprookje, te mooi om waar te zijn, maar dit gaat over niks minder dan onze goddelijke essentie, over wie wij als mensen werkelijk zijn.

Van de auteur:

Als je verlangt naar, hoopt op en prayers doet voor kracht, vertrouwen, healing, groei, verandering of transformatie, zal dit een van de meest bijzondere ervaringen van je leven zijn.

 

ONTDEK HET BOEK
THE DIVINE ROMANCE EXPERIENCE

Wat kan er gebeuren tijdens het lezen van dit boek? Hoeveel verruiming van je bewustzijn, je hart en je vermogens kunnen zich ontvouwen, wanneer je jezelf afstemt op evolutionaire kracht, spirituele groei en zelfactualisatie?

The Divine Romance Experience neemt je mee op een reis van evolutie en groei. In elke fase openbaart je Hogere Zelf een diepgaand gesprek over energetica, trauma, emotionele intelligentie, manifestatie, vrijheid, superbewustzijn, liefde, bewust redeneren, hart gecentreerde communicatie, dualiteit, magnetisme en geluk.

 

Uitgevoerd in hoge kwaliteit hardcover met 404 bladzijdes op bovengemiddeld groot formaat.

 

Levering binnen 1-2 werkdagen

Bekijk de LuMens podcast met Ishtara Araminta


Vervolg:

Ishtara werd geboren met een hoog ontwikkeld bewustzijn en zogenoemde paranormale gaven. Dit stelde haar in staat om naast de aardse 3D realiteit ook andere realiteiten en demissies waar te nemen. Hierdoor ontwikkelde ze als jong meisje hele andere interesses dan de meeste kinderen. Ze was zich ervan bewust dat mensen uit meer bestaan dan alleen het fysieke lichaam en dat er meer is dan dit huidige leven. Als kind onderging ze ernstige traumatische ervaringen, ze werd jarenlang seksueel misbruik en mishandeld. Uiteindelijk kwam ze in een opvanghuis terecht, waar ze verbleef tot ze de volwassen leeftijd bereikte. Door deze extreem onveilige ervaringen in haar jeugd, werd haar zoektocht naar de bron van liefde en veiligheid versneld in gang gezet. Zo leerde ze al heel jong om naar binnen te keren. Dit leidde tot een spirituele ontwaking waarbij een hogere bron van liefde zich binnen in haar openbaarde.


Nadat ze enkele jaren regelmatig op Ibiza verbleef, emigreerde ze in 2020 met haar gezin naar de Algarve in Portugal waar ze een ‘spirituele sanctuary’ oprichtte. Rond diezelfde tijd begon ze met haar mentor- en coaching werkzaamheden. Als mentor en coach draagt ze de kracht en de effecten van haar eigen werk uit in haar leven en in haar business. Zo ontwikkelde ze onder andere online-programma’s die in het teken staan van de evolutie van je ziel in samenwerking met je Hogere Zelf. Ishtara draagt een authentiek bewustzijn uit over de betekenis van het leven, groei, evolutie en transformatie. Ze heeft het vermogen om de essentie van je eigen ziel en je relatie met ‘The Divine Source’ bespreekbaar, voelbaar en leefbaar te maken. In haar ogen kun je in afstemming met je eigen divinity en de bron, liefde, succes, voorspoed en overvloed ervaren. Vanuit dit gedachtegoed schreef ze haar boek ‘The Divine Romance Experience’ dat een nummer 1 bestseller werd in verschillende categorieën op Amazon.

 

Volgens Ishtara is de schoonheid van het leven te vinden in de dualiteit die we ervan kunnen ervaren als mens. In de meest extreme en beangstigende omstandigheden kunnen we onze diepste waarheid ontvangen over waar we allemaal toe in staat zijn. Onze vermogens, kracht en kwaliteiten openbaren zich zodra we in staat zijn om elke situatie te zien als een nieuw moment. We kunnen deze kwaliteiten en vermogens trainen om er vervolgens achter te komen wat er allemaal mogelijk is. Je zult volgens haar versteld staan hoe weinig je eigenlijk nodig hebt om je gelukkig en verbonden te voelen. En je zult ontdekken dat je in staat bent om alles te weerstaan waarvan je dacht dat je het nooit zou overleven.

Het leven is bedoeld om je dit allemaal te laten inzien.

 

Onderwerpen die besproken worden in deze aflevering:

De wet van één
Wij zijn een ziel met een menselijke ervaring
Zielsessentie
In je goddelijke identiteit stappen
Onvoorwaardelijke liefde in jezelf
Bronervaringen
Bewustzijnsverruiming
Het licht en het donker zijn beiden van dezelfde bron
De ongeziene wereld
Gevoel van af-gescheidenheid
Een zijn met god
Verantwoordelijkheid nemen en uit de slachtofferrol stappen
Het creëren van een blueprint in het universum
Denken over ons denken maakt de mens uniek
Introspectie op bewustzijn
Het maken van keuzes
Meesterschap nemen over wat gebeurd
De zeven chakra’s
Yeshua
Zelfstudie en reflectie
Vrouwelijk aspect in de liefde
Het hart als opslagplaats van angst
Oneindig potentieel
Volledig vrij van angst leven
Je hogere zelf
Het Ego
Manifesteren
Mannelijk- en vrouwelijke communicatie
Taal van het hart
Dualiteit is er om ons sterker te maken
Hoe kom je op het spirituele pad?
Donkere kanten in je zelf verlichten (niet wegdrukken)
Het donker heeft ook liefde nodig
Schuld en schaamte
Onvoorwaardelijk van jezelf gaan houden
De volheid in jezelf ontdekken
Reïncarnatie
Leven vanuit vertrouwen
Iedereen is zijn eigen matrix
Onrecht en oneerlijkheid
Yin en Yang, samen zijn ze heel
Alles is een reflectie van wat in ons speelt
Seksueel kindermisbruik
Je bent niet je emotie
Iedereen heeft zijn eigen roeping
We hebben de ervaringen allemaal nodig
Het Universum traint je door ervaringen op te doen
‘The Hero’s Journey’, van Joseph Campbell
Christus bewustzijn, onvoorwaardelijke liefde
Nieuwe manier van traumaverwerking
Het enige dat bestaat is het ‘eternal now”
Het derde oog, trainen van bewustzijn
Leven in het huidige moment
Bedrading en programmering
Meditatie en zelfdiscipline
Jezelf ontmoeten, voor je de wereld ontmoet
Kriya Yoga
Intuïtie

Website Ishtara Araminta: https://www.ishtaraaraminta.com 


Bestel een Tijdboek: haal visies voor een goddelijk leven in huis

Tijdboek LuMens is een bundeling aanvullende visies voor een nieuwe manier van leven, geschreven door bekende en gepassioneerde pioniers. De boeken geven een positief antwoord op de veelgestelde vraag: 'Hoe dan wel?'. Ook zorgt het delen van een gezamenlijke basis voor wederzijds begrip en het vertrouwen om met elkaar te kunnen verbinden en samen te werken. Deze boeken zijn daarmee waardevolle documenten om in huis te hebben voor nu én de jaren die gaan komen. Ze worden gezien als houvast, wegwijzer en (gouden) stip op de horizon.

Tevens is dit boek als kado beschikbaar om ook je naaste (nog meer) zin en vertrouwen in het leven te geven.

Geef een vergoeding: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Wanneer je het waardevol vindt wat wij maken, dan willen we je vragen om een vrijblijvende vergoeding als waarde uitwisseling. Al is het maar een euro per maand, het geeft ons een fundament om op door te gaan. Je helpt ons ook enorm door onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

Tilly Prinsen
4 maanden geleden

Heel herkenbaar van het kind dat ik was in heelheid en alkes te-saam kon zien en voelen in wie ik was. Koppelde hier Jezus aan, hoorde de verhalen op de school met de Bijbel.
Wist klopt niet in Woord en Daad. Dualiteit in me en heel moeizaam in leven. Bleef vasthouden in een zeker weten van het innerlijk bewustzijn in heelheid en daarin opgewekt en opgestaan. Donker en Licht ervaren in eenzijn. Het ene kan niet zonder het andere in ervaren.Daarin de liefde voor all wat is in het geschapene van Adem in Adam. Heel fijn om nu herkenning, erkenning in wederkerigheid te voelen in samenzijn met all wat is en zal zijn. Kan nu meer in ruimte zijn en laten wat is dat het is. Niet meer en niet minder in hetzelfde van wat is in de Kosmos. Innerlijke kompas leidt de weg uit het verlangen om te zijn in volheid.
Keerde terug naar mijn kind in waarheid en wijsheid. Is niet simpel en moeizaam en toch..brengt vrucht voort in het hier en nu. Dank voor de podcast en het geschreven boek. Is de ziel die spreekt in het 'Hogere bewustzijn, overstijgend dualiteit in verzoening, harmonie en geluk. Op mijn gemak in leven zit in mij en de vonk van Leven.

Jolande
4 maanden geleden

Ongeveer bij minuut 38 wordt er gepraat over de dualiteit, donker en licht. Ishtara zegt dan dat er altijd strijd nodig is tegen het donker. Ik geloof zelf dat er liefde nodig is om het donker te zien en respecteren en zelfs omarmen, net als het licht. Het mag er zijn. Zolang we strijden houden we de afscheiding in stand, de polariteit.

jolande
4 maanden geleden

Aha, 2 minuten later zegt ze ook dat er liefde nodig is. Mooi

Anouq
4 maanden geleden

Mooie podcast. Aan niks te merken dat de techniek niet goed zou zijn. Ben benieuwd naar het boek. Ik blijf het een uitdaging vinden hoe ik mijn eigen duister kan herkennen in de veroordeling van een ander. Waarin veroordeel ik eigenlijk nog een stuk in mezelf? Hoe werkt dat? Dus ja, still working on it... boeiend pad!


LuMens onderschrijft de RPG's van Agenda 2029

LuMens is aangesloten bij de VVJ

LuMens - podcast seizoen 3: Het verschijnende pad