Verzend- en leveringsbeleid

Verzendkosten

De standaard verzendkosten bedragen €4,- per bestelling (wijzigingen voorbehouden). Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet exact aangeven, wel dat uw bestelling binnen 1 werkdag verwerkt en opgestuurd zal worden.

 

Verzenden

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden zo snel mogelijk verstuurd, vaak nog dezelfde dag. Indien het boek nog niet is verschenen, wordt het boek zo snel mogelijk na publicatie verstuurd. De (verwachte) publicatiedatum vindt u bij het artikel.
Het kan zijn dat producten niet voorradig zijn, dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mocht dat om wat voor reden dan ook het geval zijn, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Retourneren

Retourneren van bestellingen dient – indien redelijkerwijze mogelijk – te geschieden in de originele verpakking en uiterlijk binnen 14 dagen. Let u daarbij op dat het boek niet wordt beschadigd. Mocht het boek bij levering beschadigd zijn, neemt u dan direct contact op via het contactformulier. Zie ook de Algemene Voorwaarden

Visie voor een nieuwe wereld