LuMens Gesprekken

Mannencirkel: Heilige Seksualiteit en Eerlijke Zelfreflectie


Mannencirkels (~2 uur)

 

Datum eerstvolgende cirkel: in afstemming bij voldoende aanmeldingen

 

Harderwijkerweg 2, Arnhem

 

Na het faciliteren in besloten kring voor verschillende initiatiefnemers heeft Ferdinand op spirituele festivals Ayuna en Healing Garden en het Grote Fijne Festival ook publiekelijk mannencirkels gefaciliteerd om stil te staan bij wat er speelt bij mannen in hun binnenwereld aan culturele programmering, dwaling op seksueel gebied, en hoe stappen te zetten zijn om hiervan bevrijdt te raken. Centraal hierin staat eerlijke zelfreflectie, om zelfstandig je eigen coach/guru te worden. Tijdens mannencirkels kan een dieper verlangen voor mannen onderling ontdekt worden: in gelijkwaardig broederschap verbinden en naast elkaar staan, in plaats van tegenover elkaar strijdend om een plek op de aperots. Vanuit onze stammen-oorsprong is een belangrijk deel van de mannelijke oerkracht aan te wakkeren en te ont-dekken via mannenkringen. Mannen onder elkaar die kunnen delen en begrijpen. 

Resoneert bovenstaande met je? Meld je dan aan voor de cirkel of duik gelijk nog verder de diepte in met de Inipi Zweeethut combinatie.

 

 

 

De bijeenkomst valt in het lage BTW tarief (9%) omdat het te zien is als een lezing met verdiepende gesprekken over de LuMens boeken en podcasts.


Testimonials

 

"Mijn eerste mannencirkel was met Ferdinand op het Ayuna Festimony. Ik wist niet precies wat ik moest verwachten maar de energie die ontstond was bijzonder. Dit is wat ik als man nodig heb. Broederschap waarbij wij als mannen naast elkaar staan in plaats van vechtend voor die plek op de apenrots. Kwetsbaarheid, openheid, eerlijkheid en vanuit daar de verbinding. Heel fijn en dankbaar." - Harm Koningen

 

 

"Toen we te laat aankwamen bij de mannencirkel van Ferdinand, die het thema groei en leiderschap omarmde, werd ons meteen duidelijk hoe veilig en geborgen de cirkel al was opgezet. De deur van de Yurt was al gesloten, maar na goedkeuring van de groep mochten mijn broeder en ik toch nog aansluiten. Misschien lijkt het overdreven, die goedkeuring, maar juist daardoor voelden we ons des te meer welkom en omarmd door de mannen die al begonnen waren.

Ferdinand creëerde een sfeer van vrijheid en openheid, waarin iedereen vrijuit kon spreken. Hij opende de cirkel met een zachtheid en subtiliteit die ons meteen op ons gemak stelden. Vanuit een staat van innerlijke rust nodigde hij ons uit om te praten over mannelijke onderwerpen die ons allen raken.

Er was ruimte voor het delen van obstakels en emoties, waardoor de getuigenissen eerlijk en oprecht waren. Ferdinand moedigde ons aan om diepere vragen te stellen, waardoor we eerlijke gesprekken met onszelf konden voeren, met de groep als spiegel voor ons eigen proces.

In die bijzondere mannencirkel ontstond er een sfeer van liefde en begrip, waarin mannen elkaar steunden en omarmden. Ferdinand creëerde een veilige haven waarin we ons kwetsbaar durfden op te stellen en onze ruimte namen om te groeien. Het was een transformerende ervaring die ons allen verbond en ons deed beseffen hoe krachtig en waardevol onze broederschap kan zijn.

Dankzij Ferdinand en zijn warme begeleiding hebben we niet alleen een mannencirkel ervaren, maar ook een waardevolle reis naar ons eigen hart. We zijn hem enorm dankbaar voor zijn toewijding en zijn vermogen om de essentie van mannelijkheid aan te raken.

Met bewondering en dankbaarheid,"

- Bart van Kralingen

 

 

“Ik vond het lastig om er in te stappen met alle mannen energie. Er was veel ruimte voor kwetsbaarheid. Er was veel saamhorigheid. Ferry heeft veel begrip. Hij is rustig. Hij is respectvol. Hij creëert een veilige ruimte door er te zijn. Dat was heel mooi. Er werd veel gedeeld en er was veel herkenbaarheid. De organische vorm liet Ferdi bestaan. Het was een cirkel met hele krachtige mannen, juist door hun kwetsbaarheid en eerlijkheid. Ferdi gaf deze cirkel leiding door ons leiding te geven over ons zelf. Hartelijk dank, Ferdi, voor deze mooie ervaring.” - Jean-Paul Kleijne

 

 

"Ik heb op het Ayuna festival de mannencirkel van broeder Ferdinand mogen bijwonen. Wat een verademing! Het was mijn allereerste, hij voelde als speciaal voor mij opgezet. Ferdinand opende met een enorm geladen en persoonlijk Onderwerp. Dit was zo puur en zuiver dat iedereen die volgde zich zo op zijn gemak voelde dat het delen als vanzelf ging. Toen het mijn beurt was waren er zo veel onderwerpen voorbij gekomen die op dat moment in mij speelde dat ik echt kon voelen dat we allemaal één waren. Ik kon op die manier mijn band met de man in het algemeen voor een groot deel herstellen. Ik ben ferdinand ontzettend dankbaar voor het dragen van deze groep! Als ik deze mogelijkheid weer aangeboden krijg zal ik dit zeker aannemen. ❤️" - Nicky Zegveld

Mocht je vragen hebben, vul dan onderstaand contactformulier in.


LuMens - bewust waarnemen en verwonderen