Ga in gesprek

Razend inspirerend al die nieuwe kennis en inzichten via podcasts en boeken. Maar dan..?

Zonder ruimte voor integratie stagneert vaak ieders ontwikkeling. Wil je napraten, verder de diepte in of gewoon van gedachten en gevoel wisselen? Via onderstaand contactformulier kun je direct een gesprek inplannen. Daarnaast zijn er ook  mannencirkels en de online meditatie ten behoeve van traumaheling/negatieve conditionering herprogrammeren. Het doel is om uiteindelijk een ieder in dit leven te laten floreren in zijn of haar eigen zielen-essentie.

 

We wensen je veel ontdekking, ontwikkeling en persoonlijke groei toe!


1. Mannencirkel met Inipi Zweethut. 

Heb je last van stugge patronen waarvan je telkens weer blijft herontdekken dat ze jou -en de mensen om je heen- niet dienen? Welcome, join the club... We nodigen je graag uit voor een speciale dag voor mannen, want je bent niet alleen. Door samen stil te staan bij elkaars verhalen merk je al opluchting: je draagt het niet alleen, het is collectief. Onze cultuur heeft sporen nagelaten en daar kunnen we gelukkig ook wat aan doen.

Tijdens de bijeenkomst met oud-inheems ritueel -de Inipi Zweethut- wordt stilgestaan bij wat er speelt bij mannen aan culturele programmering en overtuigingen. Dit is niet onze schuld, we kunnen wel nu verantwoordelijkheid nemen om weer een heilige middenweg te vinden. Tijdens de mannencirkel ontdek je hoe stappen te zetten zijn om je hiervan te bevrijden. Centraal hierin staat eerlijke zelfreflectie, om zelfstandig je eigen coach/goeroe te worden. Met de Inipi Zweethut op het programma kun je nog dieper met je eigen stukken aan de slag. Je kunt ze gaan aanschouwen voor wat het is: een oud programma wat zijn doel deels heeft gediend. De Zweethut is een oud inheems ritueel wat wereldwijd terug te vinden is in archeologische opgravingen en nu weer herontdekt is. Je kunt jezelf hiermee bevrijden van oude onbewuste ketenen en uit de Zweethut herboren worden als de onbevangen, vrije mens die je in essentie bent. Tijdsduur: 10 uur, waarvan de laatste 3 uur informeel napraten met voedzame soep, brood en fruit. In samenwerking met Inti Wasi. Hou de nieuwsbrief in de gaten of meld je aan voor een melding zodra de eerstvolgende bijeenkomst gepland staat.

 

2. Traumaheling

'Tijd is een illusie' hoor je vaak. Maar wat kun je nou met dat gegeven? Wist je bijvoorbeeld dat je verleden er nog is? En je toekomst al klaar ligt? En dat beiden te vormen en te veranderen zijn met jouw eigen bewustzijn? Tijd is namelijk een gecreëerd construct waar we met ons bewustzijn doorheen reizen en zelf aan kunnen boetseren. Wij zijn zelf de mede-creators van de werkelijkheid om ons heen.

Met de nieuwe Timeline Healing meditatie kun je daar je eigen stappen in zetten, door je eigen tijdlijn te helen

 

3. Individuele gesprekken

Wil je napraten, verder de diepte in of gewoon van gedachten en gevoel wisselen? Dat kan gemakkelijk via onderstaand contactformulier opgestart worden. Leuk om met elkaar in gesprek te gaan! Richtprijs: bijdrage van 55 euro per uur.


Contactformulier


LuMens - bewust waarnemen en verwonderen