LuMens Coaching


Razend inspirerend al die kennis en inzichten van boeken en podcasts! Maar dan?

Via verschillende vormen van (live) coaching door Ferdinand van der Neut kun je gaan integreren wat jou heeft geraakt en oplossen wat jou nog blokkeert. Bij LuMens Coaching ga je geen antwoorden ingegoten krijgen, maar leer je ze zelf te vinden: je ontwikkelt je eigen Wijsheid steeds verder en verder, je wordt je eigen meester en guru.

 

Wil je coaching of een bijeenkomst boeken, dan kun je direct iets reserveren via onderstaande planner:

De gesprekken zijn zowel via videoverbinding als live te voeren (locatie Arnhem).

(Kies Mollie om met iDeal te betalen)

Samenvatting van de coaching activiteiten:

  1. Individueel maatwerk. Regelmatig komen verzoeken binnen bij LuMens voor 1-op-1 gesprekken over de meest uiteenlopende thema's. Nu is dat te organiseren via LuMens Coaching, in overleg afgestemd maatwerk.
  2. Mannencirkels. Na het faciliteren in besloten kring voor verschillende initiatiefnemers heeft Ferdinand op spirituele festivals Ayuna en Healing Garden en het Grote Fijne Festival ook publiekelijk mannencirkels gefaciliteerd om stil te staan bij wat er speelt bij mannen in hun binnenwereld aan culturele programmering, dwaling op seksueel gebied, en hoe stappen te zetten zijn om hiervan bevrijdt te raken. Centraal hierin staat eerlijke zelfreflectie, om zelfstandig je eigen coach/guru te worden. Tijdsduur: ~2,5 uur. Meer lezen en reserveren kan hier of scroll naar beneden.
  3. Mannencirkels met Zweethut. Zelfde als hierboven, en dan met Zweethut erbij om nog dieper naar je eigen stukken te gaan en te kunnen aanschouwen voor wat het is: een oud programma wat zijn doel heeft gediend. De Zweethut is een oud inheems ritueel wat wereldwijd terug te vinden is in archeologische opgravingen en nu weer herontdekt wordt. Je kunt jezelf hiermee bevrijden van oude onbewuste ketenen en uit de Zweethut herboren worden als de onbevangen, vrije mens die je in essentie bent. Tijdsduur: 12 uur, waarvan de laatste 3 informeel napraten met voedzame soep, brood en fruit. In samenwerking met Inti Wasi. Meer lezen en reserveren kan hier of scroll naar beneden.
  4. Persoonlijk Leiderschap (bedrijfsleven). Ferdinand heeft een corporate én ondernemende achtergrond met een MSc in Engineering, een wereldwijd patent op zijn naam en het opzetten en succesvol verkopen van zijn bedrijf Super Ninja (in 2023 verkozen tot snelstgroeiende e-commerce bedrijf van Nederland). De sleutel hierin lag in het volgen van zijn oprechte interesses, ondanks wat de buitenwacht daar van vond. Met een lezing en workshop worden werknemers en collega's dichterbij hun ware zelf gebracht richting meer ownership, authenticiteit en oprechtheid in hun handelen en communiceren, zowel intern als extern. Tijdsduur: ~2,5 uur, inclusief groepsgesprek. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier.
  5. Nieuwe Tijd Schooltjes. Steeds meer ouders willen hun kind uit het reguliere onderwijs halen, maar lopen vervolgens tegen een beperking van opties aan. Wat te doen? Een aantal van deze ouders, veelal de moeders, komen samen en starten samen B3 schooltjes en nemen zo het heft in eigen hand. Echter lopen zij vervolgens tegen typische opstart problemen aan, waardoor meer dan eens het initiatief weer verloren gaat. Dat kan anders en eenmalige opstartbegeleiding voor een korte periode kan een wereld van verschil maken, voor zowel begeleiders als de kinderen. Ferdinand helpt hier dolgraag aan mee en is formeel gezien eerstegraads docent (BEd) maar de coaching zal vooral over het leggen van een stabiele (team)basis gaan waar echt op vertrouwd en gebouwd kan worden.
  6. Traumaheling (experimenteel). Ik (Ferdinand) zoek slechts een paar kandidaten om mijn eigen aanpak mee uit te proberen wat voor mijzelf in ieder geval de wereld van verschil heeft gemaakt. De aanpak, waar ik nog geen echte naam voor heb, bestaat uit twee stappen. De eerste is stilstaan bij je oorsprong, de Bron. De tweede stap is bewustzijn en dankbaarheid in gedachten terug in de tijd sturen naar specifieke situaties, wat ook wel astraal tijdreizen wordt genoemd. De benamingen etc. maken mij echter niet zoveel uit, wat ik praktisch merk is dat tijdlijnen daadwerkelijk op te schuiven zijn, nare dingen uit het verleden lossen daarmee op en het heden heelt vervolgens mee. Als het goed is voel je dit direct. Neem hiervoor contact op via onderstaand formulier.

 

Zoals je gewend bent van LuMens is bovenstaande wederom zonder commercieel karakter, echter behalve richting bedrijfsleven. Waar wij regelmatig weerstand voelen om euro's te rekenen is dit niet het geval richting commerciële initiatieven, daarbij voelt dat juist als gezond en logisch - voor nu.

De coaching baseert zich op de inputs van de Tijdboeken en de visies en inzichten die in de podcast gedeeld worden.

 

Richtprijzen coaching:

  • Zakelijke coaching: 149 euro per uur
  • Mannencirkel: 35 euro per sessie (locatie Arnhem)
  • Mannencirkel met Zweethut: 285 euro (locatie Zeewolde, van 10:00 tot 22:00)
  • Overige coaching: 55 euro per uur + donatie naar eigen inzicht en draagkracht

Hartelijk bedankt voor het invullen van het formulier. Mocht je er niet uitkomen of vragen hebben, vul dan onderstaand contactformulier in.
LuMens - bewust waarnemen en verwonderen