E-book of hardcover?


Voor de volgende editie van de Tijdboekenreeks vragen we graag de lezer om advies. Zie jij ons volgende liever in een E-book verschijnen, of toch wederom in een hardcover? Wij zien namelijk enerzijds de papierprijs stijgen, en anderzijds een dalende koopkracht. Daardoor willen wij deze keuze graag met jou als lezer overleggen. We horen graag van je! Veel dank.Petitie


Doneer: stimuleer betere kwaliteit voor een nog groter publiek

Jouw bijdrage is essentieel voor het verspreiden van het LuMens-geluid. Als je waardeert wat wij maken en wilt meehelpen dan kan dat op verschillende manieren. Je helpt ons enorm door zelf onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen, je kunt daarvoor ter ondersteuning de intro-filmpjes downloaden. We zijn echter ook zeer gebaat bij een financiële donatie, om bij te dragen aan de kwaliteit en verspreiding van LuMens. Ook daar kunnen we ondersteuning heel goed voor gebruiken. Wil je iets anders bijdragen, neem dan contact op met ons. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.

LuMens is aangesloten bij de VVJ

Nieuw

Ontwijken of ontwaken

€ 24,95
Nieuw

Ontwijken of ontwaken

€ 24,95

Velen herkennen zich niet meer in de berichtgeving van overheid en media, of betwijfelen of ze wel de gehele waarheid te horen krijgen. En, waar is de discussie gebleven? Waarom wordt er door mainstream media en in de sociale media grootschalige censuur gepleegd? Het lijkt wel of er nog maar één waarheid mag bestaan, namelijk die van de overheid. Hebben we dan nog wel een democratie? Dit boek is geschreven voor en door mensen die niet willen wegkijken, maar die de realiteit onder ogen durven te zien. Die bereid zijn de confrontatie met een onverwachts onzekere toekomst aan te gaan en die hun eigen zoektocht naar de waarheid zijn gestart. Een zoektocht die we hier aanduiden met ontwaken. De samenstellers van dit boek vroegen aan een groep kritische en mondige mensen uit Nederland en Vlaanderen hun persoonlijke verhaal op schrift te stellen over wanneer en waardoor hun bewustzijn over de werkelijkheid veranderde en wat dat voor consequenties voor hun leven heeft gehad. Bij sommigen gebeurde dit al jaren geleden, anderen ontwaakten tijdens de zogenaamde coronacrisis.

 

Met bijdragen van:

Roy Martina, Bryan Roy, Geert Kimpen, Michaéla Schippers, Maarten Oversier, Peter Toonen, Robert Bridgeman, Brecht Arnaert, Käthie Schene, Mordechaï Krispijn, Ceylin de Jong, Pieter Stuurman, Frank Stadermann, Ella Ster, Liesbeth Becu, Willem Frederik Erné, Angelo Meijers, Almo Caloe, Ferdinand van der Neut, Tanni Koens, Harriet Algra, Esther Landa, Karel Besseling, Berber Pieksma, Frits Bus, Maria Groot, Elise van Keulen, Arie Elgersma, Carolina Schomper, Corry van der Schouw, Wytske van Hoven.

 

PS: Dit boek is een recente uitbreiding van onze boekenfamilie. Wij zien het als een indrukwekkende verzameling van inzichten en achtergrondverhalen van mensen die zich bezield uitspreken in deze tijd. Ook dit boek zien wij als toekomstig collectors item, nu al een museumstuk te noemen. Vandaar dat wij bij uitzondering dit boek toevoegen aan ons assortiment.

Uitverkocht

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 29,00 € 25,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Tijdboek LuMens editie 2: Waarnemen

€ 29,00 € 25,00

We streven er naar om in december 2022 jou een nieuwe editie van Tijdboek LuMens in handen te kunnen geven. Deze tweede editie bevat bijdragen van Karen Hamaker-Zondag, Maarten Oversier, Janneke Monshouwer, Henk Fransen, Eveline van Dongen, Sanne Burger, Willemijn Bessem, Ard Pisa, Iris Huizing, Myrrhe Spronsen, en vele anderen.

 

*Voorbestelling*

 

In de tweede editie van LuMens maken we een reis van ‘aannemen’ naar ‘waarnemen’. Wat we altijd voor waar hebben genomen blijkt steeds meer te haperen, aannames en overtuigingen kloppen niet meer. Maar wat is dan wel ‘waar’? Hoe onderscheidt je waarheid van fictie? Daar is dit tweede Tijdboek voor. Als letterlijk alle informatiebronnen om je heen wankelen en niet meer blind te volgen zijn, dan is er een ander kompas nodig om door het leven te kunnen navigeren. En het leven vraagt in deze overgang van tijdperk wat van ons, temidden van alle ruis en afleiding hebben we iets te kiezen. Maar hoe zorg je dat jouw keuzes kloppen? Zolang er nog onbewuste aannames en oude conditioneringen meespelen zal dat - ongemerkt - een vervorming van jouw perceptie weergeven. Je waarneming blijft zo vertroebeld en zonder dat je het door hebt blijf je leven in een sub-realiteit. Een bubbel. Niet wetende wat er écht speelt en welke invloeden er nog meer een sturende rol spelen in jouw leven. Dat kan anders en dit boek reikt je daarvoor een leidraad aan. Hoe werkt je intuïtie bijvoorbeeld, hoe versterk je dat, hoe kom je bij je innerlijk weten? Neem de leiding over jouw leven, want zoals Carl Jung al zei: 'Totdat je het onbewuste bewust maakt, zal het je leven sturen en zul je het het lot noemen.'

 

We wensen je alvast veel leesplezier en wagenwijd open ogen in deze steeds verder ontluikende wereld.

 

Bestel nu alvast het boek zodat wij aan de slag kunnen met het drukwerk en productie. Veel dank voor jouw vertrouwen.

 

Heb je liever editie 2 als ebook, laat het ons weten via Contact. Veel dank!