Visies voor een nieuwe wereld, geduid in beeld en geluid

LuMens geeft podium aan concrete visies voor een wereld in harmonie. Op deze pagina verschijnt tweewekelijks een nieuwe video-podcast, om de week op donderdag om 20:00. Abonneer je op de nieuwsbrief om een mailtje te krijgen zodra de volgende aflevering online staat.

Onderaan deze pagina kun je de podcasts als mp3 downloaden.


Synopsis: waar zijn we momenteel met deze serie?

We hebben als mensen iets te kiezen voor het nieuwe tijdperk dat voor ons ligt, zo onderbouwde prof. dr. Bob de Wit in de eerste aflevering (#01). Komt de mensheid (weer) in een controlerende top-down structuur terecht, of wordt het toch een vrije samen-leving? Om hierin dagelijks de juiste keuzes te kunnen maken is een sterke band met je intuïtie cruciaal, maar hoe werkt dat dan precies? Juno Burger zette dit helder uiteen in de tweede episode van de LuMens podcast (#02). Vanuit een compassievol hart kun je de strijd en dualiteit ontstijgen richting een wereld in harmonie. Maar, kunnen we echt compassie voelen voor het ergste kwaad dat we zien? Moeten entiteiten zoals Satan niet bestreden worden om echt vrij te worden? Daarvoor gaan we in gesprek met Hans Stolp, schrijver van meer dan 60 boeken en een veelgevraagd spreker. (#03)


LuMens #3 Hans Stolp

Het intro-filmpje is hier te downloaden.

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.


LuMens #2 Juno Burger

Het intro-filmpje is hier te downloaden.

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.


LuMens #1 Prof. dr. Bob de Wit

Het intro-filmpje is hier te downloaden.

Dank je wel voor het meehelpen verspreiden.


Bestel een Tijdboek: haal een blauwdruk voor een nieuwe wereld in huis

Wil jij jezelf verder verdiepen, verwonderen, en meer visies voor blijvende harmonie in huis halen? Daar is ons Tijdboek voor ontwikkeld, om een gezamenlijk fundament beschikbaar te hebben waarop we als mensen elkaar weer kunnen vinden en verbinden.

Dit boek is ook als kado beschikbaar om weg te geven.

Doneer: hou het geluid van LuMens in de lucht

Jouw bijdrage is essentieel voor het laten voortbestaan en verspreiden van het LuMens-geluid. Als je waardeert wat wij maken en wilt meehelpen dan kan dat op verschillende manieren. Je helpt ons enorm door zelf onze content te verspreiden in jouw kanalen en groepen, je kunt daarvoor ter ondersteuning de intro-filmpjes downloaden. Je kunt ook een financiële donatie doen om bij te dragen aan de kosten die wij maken, daar hebben we hard ondersteuning voor nodig. Wil je iets anders bijdragen, neem dan contact met ons op. Hoe dan ook, dank je wel voor jouw waardering, vertrouwen en bekrachtiging aan ons.


Podcast kanalen voor onderweg of tijdens het sporten

De podcasts zijn ook als mp3 te downloaden (klik rechtsboven in onderstaande player), te bekijken op YouTube en te beluisteren via Spotify, Apple Podcasts, Podbean, Google Podcasts.

Praat mee op deze site

Bij de afleveringen hier op onze eigen site kunnen reacties achtergelaten worden. Zo kan er in onze eigen 'digitale huiskamer' een gesprek gevoerd worden rondom de verschillende thema's. Klik daarvoor door op één van bovenstaande afleveringen.

 

Help ons groeien door onze content zoals deze pagina via onderstaande knoppen te delen in je eigen netwerken. Veel dank daarvoor!